Profilový obrázek

CallisCZ

Komentáře 25

Od nejnovějších
  1. Cesta válečníka
    Cesta válečníka (2018)
    2
    Nizozemcům, se rozhodně nedá upřít snaha. Vizuálně to není vůbec špatné. Minimálně kostýmy a hudba jsou fajn. Na druhou stranu, dialogy, boj, postavy a další už nestojí za moc. Ale nejhorší je děj. Nedává smysl, chybí tomu energie, nemá to žádnou “kvalitu”. Hodně si to pučuje odjinud (Braveheart apod.), ale ani vykrádat se tomu moc nedaří. Nicméně sem to dokoukal a nějaký pozitivum sem tam taky našel, tak alespoň 2/10.
    • Kostýmy
    • Hudba
    • Otřesný děj
    • Špatné dialogy
    • Mizerná bojová choreografie
    • Nezapamatovatelné postavy
  2. Bojovníci severu: Sága Vikingů
    Bojovníci severu: Sága Vikingů (2014)
    7
    Má to takovej ten správnej devadesátkovej nádech 😃 Moc se tu nemluví, příběh tu vlastně není. A je to vlastně hrozně fajn. Díky bohu za přiblblý a jednoduchý filmy 🤘 A titulky s hudbou Amon Amarth byly skvělá tečka.
  3. Kauza Kramný
    Kauza Kramný (2024)
    7
    Zajímavě vytvořený dokument, který nechá diváka aby se sám rozhodl, čemu bude věřit a čemu ne. Bohužel se až příliš zaobírá bulvárem a názory příbuzných, přátel, spoluvězňů a méně fakty.
  4. Pán prstenů: Prsteny moci
    Pán prstenů: Prsteny moci (2022)
    8
    Jako fantasy to vlastně je docela nadprůměr. Je vidět, že se Amazon opravdu snažil, ale o Tolkienovo dílo se to spíš tak jako volně otírá (což se vzhledem k tomu na co vlastně má práva dalo celkem čekat). Když do toho půjdete s nulovým očekáváním jako já, tak budete celkem spokojení.
  5. M3GAN
    M3GAN (2023)
    6
    Neni to uplně blbý, celkem mě to i bavilo. Otázka je jestli to bylo “kvalitou”, nebo očekáváním, kdy přijde ta část, kdy se člověk má bát.
  6. Kaštánek
    Kaštánek (2021)
    4
    Nudná severská detektivka, s nejvíc nezajímavou hl. dvojicí, kterou sem kdy viděl. Policajti ze severu chodí sami na ty nejvíc debilní místa a podstatné informace zásadně nikomu nesdělují a když už je řeknou tak stejně nikoho nezajímaj.
  7. Dywizjon 303
    Dywizjon 303 (2018)
    4
    Žádnej děj, zmatenej střih a ten nízkej rozpočet je na tom hrozně vidět. Tak trochu sem doufal, že to bude kvalitou podobný Tmavomodrýmu světu, ale to neni ani omylem.
  8. The Liberator
    The Liberator (2020)
    2
    Mno, tak abych nebyl schopnej dokoukat ani první díl série, to se mi dlouho nestalo. Když na to nemáte rozpočet, nedělejte to. Zpracování je laciný, hnusný a má to chvilky, kdy se obraz "kouše". Děj skáče nelogicky od čerta k ďáblu. Postavy jsou nijaký...
  9. Diova krev
    Diova krev (2020)
    6
    Castlevania na sílu natlačená přes kopírák, čím víc sem se blížil ke konci, tím víc to tak nějak nebylo ono. Třeba to zachrání další série. Ale pochybuju.
  10. Zaklínač
    Zaklínač (2019)
    8
    Ono to tam nakonec je. Některé epizody sou lepší, jiné horší. Je tam znát příklon k "západní" fantasy, což je škoda. Netflix se měl víc držet předlohy a nevymejšlet vymyšlený. Nezkoušet CGI, když ho neumim (lepší gumovej bazilišek z polskýho seroše, než zlatej drak od Netflixu). Casting je kapitola sama o sobě. Já jako chápu, že v dnešní době musí bejt v každým filmu černoch, asiat a buzerant, ale neschvaluju to. 3,5 hvězdy po první sérii.
  11. Vládci chaosu
    Vládci chaosu (2018)
    6
    Povrchní a neosobní podání známého příběhu okolo Mayhem a norského black metalu. Spíš kuriozita pro lidi, které metal absolutně nezajímá.
  12. Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    4
    Tak jsem si to nakonec přece jenom pustil a měl jsem si spíš jít koupit strouhanku a složit z ní rohlík, je to zhruba stejně zábavné. Kdyby Rian Johnson ukončil film hned po zničení drednaughtu Prvního řádu, udělal by líp. Ridley je tragická a pro jistotu se vyjadřuje v jednoduchých krátkých větách. Hromada rádoby vtipných zvířátek viz. Luke dojící vesmírnou "krávu". O tuposti a nelogičnosti příběhu snad ani netřeba mluvit. Naprosto stupidní konec... A pak prej, že díly I. - III. byly tragédie.
  13. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    4
    151 minut promarněného času... Srovnání s Batmanem od Nolana se tu prostě vyhnout nedá. Ben Affleck je možná perfektní jako Bruce Wayne, ale jako Batman už je to horší. Takhle hrozně snad netopíří muž nikdy nevypadal. 1/2 filmu je nudná, Snyder se tam pokouší nastínit důležitá témata jako odpovědnost Supermana za jeho činy atd. Akorát se mu to vůbec nedaří. Motivace postav, kromě Batmana není skoro vůbec vysvětlená. Zbytek filmu je už pak jenom hromada nelogického digitálního bordelu. Superman se skoro utopí, když loví kopí z vody, ale nemá vůbec problém s ním letět, bodnout ho do nepřítele a ve finále ho s ním probodnout naskrz. Sorry jako :D