Profilový obrázek

HanzyKisik

Komentáře 57

Od nejnovějších
  1. BloodRayne 2: Vykoupení
    BloodRayne 2: Vykoupení (2007)
    8
    Zde si myslím, že tento počin dopadl lépe než první s Kristannou Loken. Natassia Malthe je přímo nádherná a dala tomu úplně jiný rozměr. Samozřejmě že to je jen nízkorozpočtové béčko, ale... je tu něco k nakousnutí a to je právě krásná Natassia Malthe.
  2. Godzilla x Kong: Nové impérium
    Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)
    10
    Nejlepší z nejlepších. Naprosto neskutečná podívaná, a jednoznačně nejlepší Godzilla/Kong, co byl natočen. Dvě hodiny utekly, jako pět minut, akce od začátku do konce, žádná tahanice keců. Pro mne nejlepší film tohoto žánru, které je u mne na špici.
  3. Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně
    Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023)
    10
    Nechápu hodnocení (nejen zde na ČSFD), ale celkově. Mně se film líbil a to hodně. Je to trochu jako 7 statečných vs Star Wars apod., ale má to koule, akce je od začátku do konce a druhý díl, je dle mého názoru lepší a akčnější. Celkově jde o velmi dobrý počin a doporučuji zhlédnou oba díly.
  4. Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
    Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška (2024)
    10
    Nechápu hodnocení (nejen zde na ČSFD), ale celkově. Mně se film líbil a to hodně. Je to trochu jako 7 statečných vs Star Wars apod., ale má to koule, akce je od začátku do konce a druhý díl, je dle mého názoru lepší a akčnější. Celkově jde o velmi dobrý počin a doporučuji zhlédnou oba díly.
  5. Andělská tvář
    Andělská tvář (2002)
    10
    Nechápu to hodnocení, za mně je to hodně vydařený film, který se mi moc líbí. Je málo tak dobrých filmů, které se zde natočily. Já hodnotím pěti hvězdami, a názor ostatních mne vůbec, ale vůbec nezajímá. No a co že je to jednoduché a takové jednotvárné, ale Pomeje je skvělý a Kuklová je krásná a hraje výborně. Kdo je opačného názoru, tak s tím bude muset žít. Za mne je to parádní film, s hereckými hvězdami.... Naďa Konvalinková, Květa Fialová, Josef Vinklář, Marek Vašut, Jan Přeučil, Jiří Krampol, Otakar Brousek st., Emília Vášáryová, Stanislav Fišer, Alena Vránová a další.
  6. Marvels
    Marvels (2023)
    2
    Takže tak jak jsem již psal u posledního Thóra, od smrti Stana Lee to jde všechno do pr...., a nic nebude jako před tím. Od jeho odchodu, je každý jeden snímek od Marvelu, jen jedna velká slátanina nesmyslů a trapných scén. U tohoto snímku, nebýt Brie larson a Samuel L. Jacksona, tak je to odpad, tak je to za jednu hvězdu.
  7. Barbie
    Barbie (2023)
    2
    Teda takovou hloupost, jsem již dlouho neviděl. Jedna hvězda za překrásnou Margot Robbie, to je jediné, na co se dá koukat. Film jako takový je naprostá zhovadilost.
  8. Indiana Jones a nástroj osudu
    Indiana Jones a nástroj osudu (2023)
    10
    Melte si co chcete, ale pro mne to byl jeden z nejlepších dílů Indiana Jonese. Bez ohledu na věk Harrisona Forda, který se výkonem rovnal mnohem mladším kolegům, to byla parádní podívaná. Gratulujeme pane Forde a klobou dolů před Vámi.
  9. Skyfire
    Skyfire (2019)
    10
    Čínské filmy mám velmi rád, zvlaště pak ty fantasy a sci-fi, ale tohle byla úžasná podívaná. Akce 95% filmu, CGI velkolepé a herecké výkony také na jedničku. Hannah Quinlivan nádhernou ozdobou, jako třešnička na dortu.
  10. Ant-Man a Wasp: Quantumania
    Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
    4
    Od té doby, kdy nás opustil Stan Lee, to jde s Marvelem do ...nechci být vulgární. Každý točí co chce, a stojí to za prd. Ant-man, který již nemá mnoho společného s původním scenářem. Místo klasiky tu máme nefalšovanou pohádku " Ant-man v říši divů".
  11. Princ Mamánek
    Princ Mamánek (2022)
    0
    Katastrofa, kde jsou ty časy starých, kvalitně natočených a kvalitně zahraných pohádek, které nás baví do dnes? Poslední normální a poctivé pohádky, byly "O princezně Jasněnce a létajícím ševci" a "S čerty nejsou žerty" a možná ještě "Jezerní královna", zbytek je hnus. ČESKÉ FILMY A POHÁDKY...UŽ RADĚJI NE, páni režiséři, Bočan, Vorlíček, Mach, Moskalyk apod., to byla elita. Troškova poslední krásná pohádka byla "O princezně Jasněnce a létajícím ševci", pak už nic.
  12. Jan Žižka
    Jan Žižka (2022)
    10
    Film, naprosto famózní. Špína, shnilé zuby, nehty apod., vše co do středověku patří, žádná omáčka a přehlídka Hollywoodských, perfektně naleštěných zubů atd., Jákl tomu dal opravdu věrohodnost. Bojové scény, myslím že jedny z nejvěrohodnějších a nejlepších, co jsem kdy viděl, brutalita soubojů - úchvatná. Michael Cain, noblesní a stoprocentně perfektní, Ben Foster...myslím že by to nikdo nezvládl lépe. Za mně jeden z nejlepších filmů, České kinematografie.
  13. Největší dar
    Největší dar (2022)
    2
    Jedna hvězda za Polívku a Nového, Jinak další brak, šli jsme na to s dětmi, já a moje manželka, ani ne v polovině filmu, jsem odešel z kina. naštvaný a lehčí o osm stovek za vstupné. Katastrofa, kde jsou ty časy starých, kvalitně natočených a kvalitně zahraných pohádek, které nás baví do dnes? Poslední normální a poctivé pohádky, byly "O princezně Jasněnce a létajícím ševci" a "S čerty nejsou žerty" a možná ještě "Jezerní královna", zbytek je hnus. ČESKÉ FILMY A POHÁDKY...UŽ RADĚJI NE, páni režiséři, Bočan, Vorlíček, Mach, Moskalyk apod., to byla elita. Troškova poslední krásná pohádka byla "O princezně Jasněnce a létajícím ševci", pak už nic.
  14. Bestie
    Bestie (2022)
    10
    Super film, a klidně mne ukamenujte. Já jsem se hodně bavil a ani nevím jak rychle film skončil. Perfektní záběry, výkony herců Sharlto Copleye, Idrise Elby, Iyany Halley a Leah Jeffries. Dávám 5 hvězd. JEN NEVÍM, KDE BYLA, NEBO CO HRÁLA TA - Mel Jarnson?????
  15. Thor: Láska jako hrom
    Thor: Láska jako hrom (2022)
    1
    Od té doby, kdy nás opustil Stan Lee, to jde s Marvelem do ...nechci být vulgární. Každý točí co chce, a stojí to za prd. Až na pár výjimek, byl film jak parodie, kterou měli v režii bratři Wayansovi. Naprostá splodnost nesmyslů, jako například homosexuální Zeus atd., atd., jeden nesmysl za druhým. Podle mně, nejhorší z nejhorších Marvelovek. Tohle zpitvořené vydání, nemělo vůbec, ale vůbec nic společného s Thorem. Jedna hvězda je za Tessu Thompson, Christiana Balea a jedna hvězda za konečnou scénu a vtipy, které jsou téměř celý film.
  16. Tři přání pro Popelku
    Tři přání pro Popelku (2021)
    2
    Naprostá dehonestace naší legendární Popelky. Herci, kteří se tam nehodí, Astrid, která není sice škaredá, naopak je spíše do thrilleru, nebo krimi, ale ne do pohádky. A ještě jedna věc, může mi někdo vysvětlit, proč vypadá princ jako z Arábie ? Není v tom žádný rasistický podtext, ale dle mého názoru se tam vůbec, ale vůbec nehodí. Nechápu jak to vůbec mohl někdo schválit, do této pohádky. Princ z Persie...to bych chápal a bral, ale "tři oříšky pro Popelku?, jak pěst na oko.
  17. Smrt na Nilu
    Smrt na Nilu (2022)
    4
    Neříkám že Kenneth Branagh je špatný Poirot, ale jediný, kdo ztvárnil postavu s noblesou a bravurou, byl, je a bude navždy nenahraditelný David Suchet.
  18. 96 hodin: Zúčtování
    96 hodin: Zúčtování (2015)
    10
    Liam zde odvádí super akci, za pomoci Foresta, kterému role policajte neuvěřitelně sedí. Završená trilogie tímto snímkem, který je stejně perfektní jako předchozí dva díly.
  19. 96 hodin
    96 hodin (2008)
    10
    Liam je perfektní herec, akční drsňáci mu padnou jako ulití. Tento film je toho jasným důkazem, kdo chce rychlost, drsnost, akci apod., je tento snímek jasnou volbou.
  20. Monster Hunter
    Monster Hunter (2020)
    10
    Po dlouhé době, konečně film, který stojí za to. Komu se to nelíbí, tak běžte onanovat na Revenanta a podobně debilní filmy. Monster Hunter je opravdovou lahůdkou pro ty kteří milují fantasy, apokalypsy žánr, apod.. Super jsem se bavil a doufám že bude dvojka.
  21. Last Knights
    Last Knights (2015)
    10
    Naprostý skvost a jeden z nejlepších snímků (ne-li nejlepší), toho žánru, který jsem kdy viděl. Naprosto famózní podívaná, v čele s Owenem a Freemanem, i když je jen na začátku, doplňuje perfektní výkon Curtise. Parádní podívaná, doprovázená úžasnou hudbou od Tillmana a Ramgotra, na kterou se vyplatí podívat, ani jsem nevěděl jak rychle byl konec. Doporučuji tento film všemi deseti. Oddanost, čest, láska i zrada, to vše je zde k mání, ale hlavně to co dnes již naprosto vymizelo ze světa...LIDSKÁ ČEST, ta je zde zastoupena v cca. 90% celého filmu. Já nemám superlativ k tomuto snímku, pro mne jednoznačně filmová špička.
  22. Zloba: Královna všeho zlého
    Zloba: Královna všeho zlého (2019)
    10
    Velkolepý příběh o šípkové Růžence - pohádka v trochu jiném podání, než známe zde. Druhé pokračování je ještě působivější než první díl a doufám že bude i třetí, bylo by to na výsost pozoruhodná podívaná. Byl jsem unesen kreativitou, podáním i efekty. Angelina Jolie je zde úchvatná a její role Zloby, naprosto dokonalá. Postavičky z Blat jsou velmi roztomilé a nemám slovo, kterým bych je popsal. Kdo by nechtěl křídla a moc co má Zlobilka ??? Ještě menší vysvětlení... Královna všeho zlého, nebylo myšleno na Zlobilku, ale na královnu a matku prince Filipa.
  23. Sněhurka a lovec
    Sněhurka a lovec (2012)
    10
    Film je velmi dobře zpracován, pohádkový příběh o Sněhurce, jen mi tam tak trochu nesedí Kristen Stewart, místo ní bych si dokázal představit daleko, daleko KRÁSNĚJŠÍ Kristin Kreuk, nicméně se této role zhostila na výbornou...
  24. Raya a drak
    Raya a drak (2021)
    10
    Raya a drak....dlouho očekávaná pohádka, která předčila vše, co jsem kdy viděl. Nádherná, výpravná, smutná i veselá. Překvapení pro každého. Konečně bez zpěvu, který tak hyzdí všechny pohádky. Naprosto fenomenální podívaná. Nestalo se mi, abych měl u pohádky tohoto typu slzy na krajíčku, zde jsem je měl a nejen na krajíčku... Skvostná animace i příběhová linie. Za mne kdyby to šlo tak i 1000 hvězd.
  25. Království ohně
    Království ohně (2002)
    10
    Vždy jsem miloval draky, monstra apod.. Tento film je co se draků a akce týče dost dobrý, nevím jak ostatním, ale mně se moc líbí. Je tam sice trochu cítit nedotaženost, prkennost některých herců, ale jinak po stránce CGI a post apokalysmu, je snímek na velmi vysoké úrovni, Christian Bale, Matthew McConaughey, Izabella Scorupco a Gerard Butler se zhostili svých rolí na jedničku, i když toho zase Gerard Butler moc nezahrál.. Škoda že musel zemřít, mám toho herce moc rád.
  26. John Carter: Mezi dvěma světy
    John Carter: Mezi dvěma světy (2012)
    10
    Pro mne jeden filmový skvost, nyní mne ukamenujte, ale mně se hrozně moc tento film líbí. Škoda že nepokračovali s natáčením dvojky atd. je to veliká škoda. Taylor Kitsch a krásná Lynn Collins zahráli vše na jedničku a moc jim to slušelo. Za mne 5 hvězdiček jednoznačně.
  27. Liga spravedlnosti Zacka Snydera
    Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)
    10
    Excelentní, nekompromisní... Perfektně natočené čtyř hodinové podívání, které skončilo tak rychle, že jsem se až divil. Oproti vydání z roku 2017, je tato podívaná naprosto fenomenální a JINÁ...... Z původního filmu má cca. 20 minut sestřihů, které ani nepostřehnete jak do sebe jednotlivě zapadají. Film je úplně jiný a odlišný, ale hlavně je to podle mně jeden vynikající snímek. Doporučuji shlédnout, je to opravdu zážitek.... Děkujeme pane Snyder....
  28. Hadi v letadle
    Hadi v letadle (2006)
    10
    Naprosto fenomenální podívaná, spojte dohromady dvě nejhorší fobie lidí... strach z hadů Ofidiofobie a strach ze stísněných prostor Klaustrofobie, a vyjde Vám perfektní BÉČKO se skvělým Samuelem L. Jacksonem. Hadi v letadle je opravdu dobrá podívaná, ale až od chvíle, kdy děj začíná v letadle, a to je 90% celého filmu. Do té doby je to nemastné, neslané.
  29. Alfa
    Alfa (2018)
    10
    Film Alfa, je krásný příběh, ale ne pro každého. Vadilo mi tam plno nepřesností té doby. Doba kamenná byla dobou hrůzy, velkých a dravých zvířat, špinavých "lidí", špinavých a špatných zubů, neučesaných (o pletení copánků, nemůže být ani řeč) a plně zarostlých( neoholených ), kteří o fixaci kotníku nevěděli vůbec nic. Tetování, které v té době také neznali, bylo ještě k tomu prováděno metodou čínského kun-luo ( dlouhé špičaté dřívko a inkoust ze sépie ), které začali provádět až ve 12 století našeho letopočtu. Šití stehů v tomto snímku a způsob oblékání, je do očí bijící novou dobou a šusťáková kapuce hlavního hrdiny, kterou v té době neznali a pletená šála, to mne dostalo. Vlk také není vlkem, ale je to československý vlčák. Prostě hodně nepřesností, ale i přes to všechno, si mne snímek získal.
  30. Labyrint: Vražedná léčba
    Labyrint: Vražedná léčba (2018)
    8
    Filmová ukázka dětské akčnosti pokračuje. Celkový dojem z trilogie hodně dobrý. Jediná věc, která mi tam nesedla a prakticky celý film ( trilogii ), mi vadila - obsazenost Teresy " Kaya Scodelario ", tak nesympatickou ženu jsem již dlouho neviděl. Thomas "Dylan O'Brien", byl za mne dosti dobrý, ale někdy jsem měl pocit že je na pár facek a někdy zase na obdiv za výkon. Rosa Salazar jako vždy sexi dobrá a škoda že ta pusa nebyla s ní, ale s tou obludkou Kayou.
  31. Neposlušnost
    Neposlušnost (2017)
    10
    Trochu nadhodnotím, ale je proč. Je to tak trochu psychologie do života dvou žen, v komunitě, která nic nepovoluje a je nekompromisně tabuizovaná. Rachel Weisz zahrála roli bravurně, přímo excelentně, Rachel McAdams také na jedničku. Zaujal mne také postoj a herecké virtuum Alessandra Nivoliho, který byl na velmi vysoké úrovni. Kdo čeká scény typu Noc v Římě, tak předem upozorňuji, že se nedočká ani 1% lesbických scén. Tento film o tomhle není.........
  32. Mumie: Hrob Dračího císaře
    Mumie: Hrob Dračího císaře (2008)
    8
    Komentář " MALARKEYE "..........Na téhle Mumii je něco hodně zlého, nechutného a špatného, co se událo ze strany tvůrců, a to je náhrada Rachel Weisz za tu divnou ženskou, Mariu Bello. Hnus, nic otravnějšího a horšího jsem dlouho neviděl, zkazila tím pro mě celý film, protože to co ona tam ze sebe vydává je fakt hnus největšího kalibru, a na druhým místě jsou hned tvůrci, kteří to vůbec nechali dovolit vzniknout. NAPROSTÝ SOUHLAS SE VŠÍM CO NAPSAL ! ! ! Maria Bello mi zkazila celý dojem z filmu, raději to nemělo ani vzniknout....Tři hvězdy za Brendana Frasera, Jeta Li, Michelle Yeoh, Johna Hannaha a jedna hvězda navíc za krásnou Isabellu Leong.....
  33. Šarlatán
    Šarlatán (2020)
    10
    Excelentní film, excelentní Ivan Trojan. Co k tomu dodat ? Snad jen to že je to jeden z nejlepších filmů České kinematografie. Je to skvostná podívaná.
  34. Plán 9 z vesmíru
    Plán 9 z vesmíru (1959)
    10
    Hodnoceno rozumem, je to jasný odpad, protože něco tak špatně natočeno se jen tak nevidí. Ale srdcovka ? - to je jasná pětka. Plán 9 je obdivuhodným výsledkem naprosté režijní neschopnosti. Za tu lásku k pohyblivým obrázkům si to zaslouží. Film samotný osciluje mezi parodií a vážným sci-fi s velkou spoustou vtipných okamžiků, až moc... Jedna hvězda navíc za skvělého Gregory Walcotta, kterého určitě všichni znají z filmu "Podivné dědictví", kde hrál ranaře místo Buda Spencera po boku Terence Hilla.
  35. Nespoutaný Django
    Nespoutaný Django (2012)
    10
    Nespoutaný Django, jeden z nejlepších filmů tohoto žánru. Jamie je neskutečný a věříte mu vše co udělá. Pro mně je to srdcovka. Quentin Tarantino je prostě jeden z nejlepších režisérů. Waltz jako vždy perfektní. A třešnička na konec, v podobě hudby... Franco Micalizzi - Trinity z roku 1970.
  36. Gamgi
    Gamgi (2013)
    10
    Je až kupodivu, jak je to podobné s Covid-19, a to je film z roku 2013 ( Náhoda, nebo... ). Monstrózně a excelentně natočeno. Absolutní špička tohoto žánru.
  37. Doupě
    Doupě (2014)
    2
    Tohle je snad nejhorší remake, jaký jsem kdy viděl... Jedna hvězda za Davida Bellea. Nic více, nic méně. Prostě tragédie. Škoda že Paul Walker do tohohle filmu vůbec šel...
  38. Tarzan
    Tarzan (2003)
    0
    Nehorázně zpitvořený a zmršený Tarzan. Úplně se vzdálil od původní myšlenky a s originálním Tarzanem, nemá nic, ale vůbec nic společného. Edgar Rice Burroughs se musí obracet v hrobě.