Profilový obrázek

Hospoda96

Vítězslav Hospodka

Komentáře 170

Od nejnovějších
  1. John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    Ve všech ohledech mistrovský řemeslo, konec epic, první dva díly se ještě s přimhouřeným okem držely v realitě, proto je mám za plnou palbu, ale trojka to začala a čtyřka dokončila na John Wick: The Videogame.
  2. Mizerové: Na život a na smrt
    Mizerové: Na život a na smrt (2024)
    8
    Nedávno jsem si dal opáčko trojky a tohle pokračování je ucelenější a tím pádem za mě lepší, Smith a Lawrence furt v pohodě i když ty ezo kecy Lawrencovi psát nemuseli a akce Reggie je příjemný bonus.
  3. Beetlejuice Beetlejuice
    Beetlejuice Beetlejuice (2024)
    6
    Zábavné pokračování, nicméně 36 let to rozhodně trvat nemuselo, Burton je zpátky zábavný, ale ne zpět na vrcholu. Aspoň Keaton si to užívá a vládne, celkově casting velmi povedený ať už staří známí, tak nové tváře a hudba Dannyho Elfmana ve spojení s Burtonem vždycky dopadne dobře, už úvodní titulky vás hned navnadí atmosférou jak z prvního dílu. Bohužel první třetina se na můj vkus dost táhla a poslední byla zase moc uspěchaná, dočkáme se klasický stop-motion animace víc než CGI což se taky vždycky cení. Očekávání jsem měl větší, ale nelituju toho, že jsem film viděl.
  4. Policajt v Beverly Hills: Axel F
    Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024)
    6
    Eddie Murphy nestárne, příjemná podívaná tak na úrovni dvojky, jedničku to nepřekoná, dalšímu dílů bych se čistě teoreticky nebránil i novej parťák v podobě Levitta je dost v pohodě, takže nedostal jsem pecku, ale feel good nostalgii ano.
  5. BANGER.
    BANGER. (2022)
    8
    Jeden z nejprogresivnějších filmů co se u nás kdy natočil, Bendig zábavná postavička, škoda toho až moc očekávatelnýho závěru.
  6. Avatar: The Way of Water
    Avatar: The Way of Water (2022)
    8
    Příběhově v podstatě variace jedničky s podmořským světem, ale zklamaný nejsem, takhle přesně má vypadat blockbuster pro kina, technicky je to úplně jinde než zbytek Hollywoodu, tak zas za nějaký čas Jamesi.
  7. Wednesday
    Wednesday (2022)
    8
    Poslední tři epizody to hodně vytáhly nahoru na potenciální druhou sérii, která je naznačená jsem zvědav. Ortega a Thing jsou nejlepší věci na celým seriálu, ale to jsem celkem čekal, Burton si to pohlídal, ať už první čtyři epizody jako režisér tak i zbytek jako producent je na tom cítit, stejně jako jeho dvorní skladatel Elfman. Netflix to překvapivě nepohřbil, což je dobře.
  8. Terrifier 2
    Terrifier 2 (2022)
    6
    Lepší než jednička, Art the Clown se vyřadí ještě víc a je to místy i víc funny, ale proč to má sakra 138 minut!
  9. Operace: Zlomený šíp
    Operace: Zlomený šíp (1996)
    6
    Travolta si záporáka užívá, akce i soundtrack fajn, Slater mi přišel docela nevýraznej to už líp zahrála ta ženská a na Wooovu největší americkou pecku Tváří v tvář se to prostě nechytá.
  10. Včela na mušce
    Včela na mušce (2022)
    6
    Čistej průměr, některý epizody jsou lepší a některý skoro k nepřežití, ale Atkinsona mám rád a i závěrečná pointa se mi líbila.
  11. Morbius
    Morbius (2022)
    4
    Venom 2 byl ještě větší dno, takže tohle nemůžu hodnotit stejně. Leto to celý tahá nahoru svým herectvím a Smith očividně věděl do čeho leze, takže je over the top a užívá si to.
  12. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2021)
    10
    Gunn to dokázal i u DC. Nová The Suicide Squad je překvapivá, neotřelá, brutální a všeobecně všechno to jak měla vypadat už ta první (i když ta mi taky nevadila, ale tenhle přístup je lepší). Nejvýraznejší stopu pro mě zanechali Ratcatcher 2 (Daniela Melchior je strašně sympatická a rád jí ještě v něčem uvidím), King Shark (Stallone jako jeho hlas je naprosto boží) a Peacemaker Johna Ceny s kterým nás čeká minisérie. Bloodsport Idrise Elby je taky fajn, nicméně je to víceméně variace na Deadshota Willa Smitha z Ayerovi verze SS, Harley Quinn je furt stejně šílená a je vidět, že Margot Robbie jí baví hrát, zbytek postav uvidíte sami. Rko je využito dosyta. Soundtrack si Gunn opět vymazlil a perfektně se hodí jak písničky tak instrumentál, kolem a kolem jsem opravdu spokojen a určitě si dám zanedlouho repete.
  13. Cesta do Ameriky 2
    Cesta do Ameriky 2 (2021)
    6
    Pro mně, není ani první díl nějakou klasikou a dvojka je stejně průměrná jako jednička. Nicméně cením, že sehnali prakticky všechny z prvního dílu a Murphy se Snipesem snad nestárnou. Jermaine Fowler je sympaťák a rád ho ještě v něčem uvidím, za to Leslie Jones už nikdy nechci vidět v ničem!
  14. Rodina na baterky
    Rodina na baterky (2021)
    8
    Parádní animák (produkující Lord a Miller prostě vědí), zahraničí šeptanda nelhala, Netflix udělal dobře, že to koupil, takhle se aspoň dostane k o dost víc lidem👌
  15. Mortal Kombat
    Mortal Kombat (2021)
    6
    Podle očekávání je nejzábavnější charakter Kano, zbytek šedej průměr a Raiden je uplně zabitej, zlatej Lambert fakt.... Jinak jen rozjezd pro potenciální pokračování, takže nejsem zklamanej, ale ani nadšenej, uvidíme za dva až tři roky co nabídne další díl....