Profilový obrázek

SprávceOhně

Správce Ohně
2 298

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Ústecký, Ústí nad Labem, Česká republika



    Pamela: Příběh lásky
    Pamela: Příběh lásky (2023)
    4
    Trochu smutné vystřízlivění. Když běžela na Nově Pobřežní hlídka v prime timu (prichod ze skoly) bylo mi asi 14 a mit kozy jako Pamela byla jeste neohrana hlaska. Jo Pamela byla pojem a muze se srovnavat s MM zel jen v naivite a ze vyuzila svuj vzhled a umely kozy, aby se zaopatrila. Jasneze ji narazky na silikony musely srat, ale kde by bez nich byla. MM umela zazarit ve filmu, Pamela ten talent nemela a domaci porno urcite neni duvod, proc 25 let nedostala zadnou roli. Stesti v lasce mozna nema, ale skocit rychle do chomoutu a obratem z rozvodu vytriskat nejaky prachy, je taky zpusob, jak zaplatit najem. No zpatky k dokumentu, cekal jsem, ze se dozvim nejake zakulisni peprno, odtajneno, jak to ve skutecnosti bylo, neco zajimaveho a prd. Krom toho, ze nechtela mluvit o romanku se Supermanem. To si jdu vygooglit.
    Vražda mezi mormony
    Vražda mezi mormony (2021)
    6
    Tesil jsem se na nejakou hlubsi sondu do mormonske duse v kontrastu s realitou pri vysetrovani, coz ale bylo znacne ovlinene filmem Svedek s H.Fordem :D, ktery se mi vybavil, kdyz na me tahle mini serie vyskocila na Netflixu. To ale nebylo cilem, a tak se dockame jen obecneho popisu bez nijakeho pitvani reci ucastniku, kteri veri na kouzelne mloky. Pribeh se toci kolem "podezdreleho", at nespoileruju, ktery by s Frankem Abagnalem tvoril silny kombo:)) a jako takovy nenudi a netahne se jako tomu bylo treba u hotelu Cecil. Pro fanousky, kteri uz maj vseci top krimi pripady skouknuty, to bude prijemna jedmohubka.
    Mimo bublinu: Road trip s Alexandrou Pelosiovou
    Mimo bublinu: Road trip s Alexandrou Pelosiovou (2018)
    4
    Rozhodne se nejedna o objektivni domument. Titulovana intelektualka nezkousla zvoleni Trumpa a odjela na Jih, aby to tem vidlakum dala sezrat, coz jde poznat jak z jejiho tonu, kdyz se snazi vyvracet argumenty delniku, tak z ucelovych zaberu, abych vsici videli, jak jsou jednodusi. Nejsem sice fanousek Trumpa, ale je obecne znamo, ze lide z nizkoprijmovych rodin voli kandidaty s jednoduchymi a primymi hesly, ktere slibuji chlapy pro vsechny. Jarmile z DolniHorni lhoty je globalni otepolovani k prdu, ale slysi na vyssi pridavky na deti.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci