Profilový obrázek

Gerland z Rible

55

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Andor
    Andor (2022)
    9
    Svatej Petře u nebeský brány, ty to vidíš! A pak že nejde udělat luxusní seriál od SW, tak dlouho jsem se k tomu nedostal, až jsem si to před nedávnem pustil a byl jsem do toho tak zažranej, že když mě žena u 6. dílu prosila, abych ji to pustil od začátku, tak mi vystřelil tep jako Cassianuv kvét a odpálil jsem ji s tím, že to nejde, že jsem daleko a už to musím dokoukat. Teď mi zase vystřelil tlak, když jsem uviděl datum premiéry druhý řady. :(
    Strážci Galaxie: Volume 3
    Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
    7
    ——————-——-Předkrm:————————Na film jsem se docela těšil, protože to je jedna z mých oblibenějsich sérií od Marvela. Zvlášť, když jsem se dozvěděl, že by zde měl mít roli Adam Walrock a těšil jsem se, že aspoň jednoho ze skvadry zabije a bude to další badass jako Thanos. Do toho mám rád starý vypalovačky, čímž mi každej díl dělal radost. Do kina jsem tedy vyrazil dost natěšenej. ——————————Hlavní chod:—————-Začátek filmu, kdy tam Áďa začne dělat brikule, jsem si říkal, to je ono, jenže pak mu mamá a hlavní záporák přistřihli křídla a bylo po.. Příběh byl takovej klasickej, nic extravagantní prostě zaporák chce vybudovat novej dokonalém svět a přitom zničit ten starý. Tahle motivace už mne nudí, jelikož tohle jsme už viděli u Thanose a bylo to stokrát lepší. Postavy byly OK, jenom já nejsem fanda toho, že když máte 10 postav, tak se děj upíná jenom na jednu. Přišili mi tím pádem, že tam hrají druhé a třetí housle. Akce byla parádní a scéna v úzký chodbě mne polechtala na citlivých místech. —————————-Dezert: —————————Jak jsem se bál, tak Adam Warlokůf byl marnej, možná v dalším díle mu přidělají větší vajca. Scény se zvířátky nás se ženou dohnali k slzám ( jsem na trpící zvířata měkkej). Zaporák nuda, rozpad GoG smuntej, vtipy suchý jak cesta do Jednoty, ale na dnešní poměry dětinského Marvelu jsem se i zasmál. Film mi chutnal tak na 75 procent, ale znovu si ho asi jen tak nepustím.
    Díra
    Díra (2019)
    3
    Moje žena během filmu pronesla: “Táto pauzni to, sakra já dostala hlad”. Horor to není ani omylem, ale taková vostřejší ukázka toho, co jsou lidi schopni udělat pro kus žvance v rámci nějaký sebeočisty. Scéna s padajícím hovnem, mne zabila 🤣. PS: pes není jídlo, pes je kamarád.
    Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    6
    Šílenej akčák ve stylu Tarantina, mrtvoly kam se podíváš a do toho hlášky, Mandarinka top postava, se ženou se nám to líbilo, ale nechám si dost času než si to pustím znovu.
    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    10
    Akční nářez, šel jsem do kina s jedním přáním a to se mi taky vyplnilo, ale už je vidět, že je to na pana Wicka akorát dost, určitě se na to podívám minimálně 3x.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1