Harapes

Komentáře 654

Od nejnovějších
  1. Barbar
    Barbar (2022)
    6
    Tak solidně rozehrané a tak nedotažené finále. Velikánská škoda,jinak mohu vřele doporučit.
  2. Karanténa smrti
    Karanténa smrti (2023)
    8
    No konečně po dlouhé době pořádná jednoduchá vyvražďovačka s rychlým tempem a dostačující stopáží. Kevin Williamson si vzpomněl na staré dobré časy,kdy jeho osobou napsaný Vřískot či Tajemství loňského léta slavily úspěch a tady se mu to povedlo konečně znovu. Jóó, covid je mrcha...😉
  3. Na nože: Glass Onion
    Na nože: Glass Onion (2022)
    4
    Daniel Craig rádoby plážový štramák až byl k smíchu a po deseti minutách mi bylo jasné,kdo za vše může. Takže už jen pak film k uzívaní. Radost udělaly aspoň skleněné sošky ze Cvikova.
  4. Avatar: The Way of Water
    Avatar: The Way of Water (2022)
    10
    Film je dokonalým eposem trikových efektů. James Cameron opět posunul tuto laťku o několik levelů výše. Film byl stvořen pro dokonalé 3D zpracování. A i když příběh a dialogy připomínají chvílemi rodinné drama ( scénář v tomto dost pokulhává ),tak mu to určitě odpustíte, protože 3D je dechberoucí. Na takový film se vyplatí jít do kina.
  5. Všude dobře, sám doma nejlíp
    Všude dobře, sám doma nejlíp (2021)
    4
    Když vidím zdejší hodnocení,tak musím jen souhlasit,ale ne tak úplně. Je to sice blbost, nijaké herecké výkony,ani ta zápletka se fakt nevydařila. Ale takových filmů,co je hodnoceno jako odpad je převelice a já bych ostatním řekl, ať se na to klidně podívají. Vůbec nic od toho nečekejte,ale Ty mladší děti budou spokojení. Za mě 40 %.
  6. Princ Mamánek
    Princ Mamánek (2022)
    2
    Kdo očekává veselou traškařici,kde bude rozmazlený princ prožívat veselá dobrodružství při objevování života kolem sebe,se strašlivě plete...Pan Budař jde cestou,kde rozmazlený princ zažívá psychoanalitický rozbor svého duše, života co žil a co přinese i smrt. Film je i strašně zbytečně dlouhý. Slušelo by mu více prostřihat scény, např. čarodějek, které dostali nečekaně mnoho prostoru a jsou dost trapné a nudné. Pro mne velké zklamání.
  7. Predátor: Kořist
    Predátor: Kořist (2022)
    10
    "Když to krvácí, může to i umřít" . Bravurně natočená přímočará akce s dobrým příběhem a neméně dobrými herci. Tohle se vážně povedlo. Velká škoda, že se film nedočká velkého plátna kin.
  8. The Batman
    The Batman (2022)
    10
    Jmenuji se Paul Kersey a vinou okolností jsem se stal chtíc nechtíc osamělým mstitelem (Přání smrti -1974). Jmenuji se Miles a můj starší a zkušený kolega Somerset mi pomáhá řešit záhadné vraždy (Sedm -1995 ). Jmenuji se Bruce Wayne a pomáhám potírat zločince ve městě Gotham City... P.S.: Tyto zdánlivě nesourodé filmové postavy mají více společné, než by se mohlo zdát. 90%.
  9. Guru
    Guru (2022)
    6
    Stivínová, Fialová. Opravdu dvě velmi dobré herečky, které seriál podržely ve slabých chvílích,kde jen tak minisérie plynula,v místech kde to dějově skřípalo.
  10. Tři přání pro Popelku
    Tři přání pro Popelku (2021)
    6
    Srovnávat naše Tři oříšky s norskou verzí určitě napadne nejednoho zdejšího uživatele. Já to beru tak, že prostě naše Libuška nejde překonat a Norové si natočily svoji verzi, která samozřejmě není lepší jak naše. Zaostává úplně ve všem. Výběr herců, nedotažené scény, chytlavá hudební melodie...a tolik propíraný polibek dvou mužů je opravdu zbytečný. I tak se klidně na tuto pohádku znovu klidně v tv podívám. Prostě ta zasněžená krajina a hory byli krásné. Ale prostě ty naše Tři oříšky pro Popelku,to je úplně jinej level. O tom žádná.
  11. Nechte ho jít
    Nechte ho jít (2020)
    8
    Kostěj je dobrej,Lejnovka ještě lepší,ale chybí tomu um toho Eastwooda,aby to bylo sakra dobrý. Takhle jenom lepší podívaná na jeden večír.
  12. Párty Hárd
    Párty Hárd (2019)
    4
    Hodnocení tohoto filmu není vůbec jednoduché. Na jednu stranu musím uznat, že na amatérský film s tak nízkým rozpočtem a hereckým obsazením jde o něco nečekaně dobrého. Ale na druhou stranu ty veškeré nechutnosti dotahnuté až do detailů ( žlutý poplach, uherák...atd...atd...) velmi snižují kvalitu tohoto filmu. Suma sumárum: Do kina bych na tohle nešel a doma odvrátim hlavu k pivku. 40%
  13. 1917
    1917 (2019)
    8
    Film nabízí silný příběh o odvaze dvou mužů se zdánlivě jednoduchým úkolem. Ale během sledování filmu mě ani tak nezaujal příběh,ale to jakým způsobem je nasnímán. Opravdu jsem měl pocit, že film byl natočen bez jediného střihu a napětí tu graduje po celou stopáž filmu. Tak výborný střihač a kameraman na filmu pracovali... Tak silné to vyprávění příběhu je. Když to dám dohromady, vychází mi z toho další výborný film z rukopisu Sama Mendese. 80%
  14. Klaus
    Klaus (2019)
    10
    Pohádka začala pro mě ne moc pozitivním dojmem,ale co poté dokázala vykouzlit je pro mě nečekanou krásnou vánoční podívanou. Překrásný vánoční příběh. Pro mě nejlepší animák roku 2019.