Tvůrci a herci seriálu Navrch huj

AI
66%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Střih


Výtvarník


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Casting


Lokace


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Navrch huj

Snímek Navrch huj byl představen v roce 2024 a spadá do žánru/ů: Drama, Komedie.

Navrch huj - Herci a postavy

V hlavních rolích Navrch huj se představí: Lisa Kudrow jako Lydia Morgan, Ray Romano jako Paul Morgan, Linda Cardellini jako Margo Starling, Teyonah Parris jako Carla a Luke Wilson jako JD Campbell.

V dalších rolích uvidíte například: Denis Leary jako Mikey, O-T Fagbenle jako Dennis, Abbi Jacobson jako Leslie Fisher, Anna Maria Horsford jako Denise, Matt Rogers jako Greg, Katherine Moennig a Katie Walder.

Navrch huj režije a scénář

Režie Navrch huj se zhostil tým, který vedla: Silver Tree, známá svým dílem Kravaťáci. Scénář připravila: Liz Feldman, která se podílela také na titulu All That.

Produkce, střih a hudba seriálu Navrch huj

Produkci Navrch huj zajistili Jessica Elbaum, Liz Feldman, Will Ferrell, Christie Smith a Silver Tree, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Cort Fey. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Pamela March.

Navrch huj: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Navrch huj figurují jako kaskadéři Owen Szabo, John Donohue, Shauna Duggins a David Paul Olsen.

Navrch huj: Výprava

Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měla na starosti Amy L. Forsythe.