Recenze filmu To ty nosíš smůlu, lásko

44%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
i
iDNES.cz
0%

Existují prvotiny, vůči kterým se obvyklá smířlivost ani při nejlepší vůli prostě nedá uplatnit. Slovensko-česká romantická komedie To ty nosíš smůlu, lásko, jež právě míří do kin, by přitom měla na shovívavé odpustky hned několikanásobný nárok. Je totiž režijním debutem, který si odbyl herec Samo Spišák, prvním celovečerním scénářem Lukáše Obermajera a představitelka hlavní role Michaela Mikulášová-Čobejová si poprvé připsala i post filmové producentky.

Kinobox.cz
60%

Snímek dokazuje, že i nenáročná zábava se dá udělat kvalitně a lze v ní hledat podnětné dílčí prvky. Ačkoli se stále jedná o líbivý oddych, který zůstává v mezích daného žánru, v jeho mantinelech se pohybuje s nebývalou lehkostí a jistotou, kterou bychom se u nás měli naučit.

F
Filmpress.sk
60%

Komédia a navyše romantická nie je jednoduchou žánrovou disciplínou aj napriek tomu, že ide o zdanlivo nenáročnú piruetu. Stačí vytvoriť účinnú love story s prekážkami, vybrať efektnú kulisu a obsadiť charizmatickými hercami. Tí už sa nejako dohovoria. Možno by bolo zaujímavé hľadať moment, kedy sa na slovensko-českom filmovom nebi objavila, alebo v novom update opäť rezonovala táto divácky obľúbená „komodita“.

T
Total Film

Na začátku července do českých kin dorazí sladká komedie se slanou příchutí, jejíž hlavní hrdinka řeší otázku, zda dát přednost jistotě a kariéře, nebo dobrodružství a lásce. Film To ty nosíš smůlu, lásko vypráví příběh padesátnice Moniky, která má pocit, že v životě dosáhla všechny pro společnost důležité mety. A tak se rozhodne objevit svoje dobrodružné já. Podívejte se na čerstvý trailer.