Tvůrci a herci filmu Kráter

53%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Kamera


Střih


Výtvarník


Kostýmy


Masky


Produkce


Asistent režie


Kaskadér


Speciální efekty


Vedoucí výpravy


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Kráter

Snímek Kráter byl představen v roce 2023 a spadá do žánru/ů: Drama, Dobrodružný, Rodinný, Sci-fi.

Kráter - Herci a postavy

V hlavních rolích Kráter se představí: Isaiah Russell-Bailey jako Caleb O'Conell, Brady Noon jako Hector, Mckenna Grace jako Addison, Billy Barratt jako Dylan a Orson Hong jako Borney.

V dalších rolích uvidíte například: Thomas Boyce jako Marcus Tollefson, Tom Cain, Hero Hunter jako Young Caleb, Carson Minniear jako Charlie, Ashlan Rowan, Rose Bianca Grue jako Party Goer a Fran Robertson jako Moon Family.

Kráter režije a scénář

Režie Kráter se zhostil tým, který vedl: Kyle Patrick Alvarez, známý svým dílem Proč? 13x proto.

Produkce, střih a hudba filmu Kráter

Produkci Kráter zajistili Luca Borghese, Dan Cohen, Terry Dougas, Gordon Gray, Paris Kasidokostas Latsis, Daniel S. Levine a Shawn Levy, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Jas. Shelton. Ve střižně se o editaci materiálu postaral James W. Harrison III.

Kráter: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Kráter figurují jako kaskadéři Tim Bell, Sean Paul Braud, Alan D'Antoni, Jade Kindar-Martin, Marissa Labog, Dave Macomber a Karine Mauffrey.

Kráter: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Ane Crabtree. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Yolanda Mercadel a LeDiedra Richard-Baldwin.