30 stříbrných

66%
30 stříbrných
Po šokující nehodě Salcedo vyšetřuje rostoucí záhady kolem Pedraza. Paco mezitím ošetřuje hospitalizovanou Elenu a otec Vergara se probouzí a zjišťuje, že se ocitl v pekle.



Recenze: 30 stříbrných

Kinobox.cz
70%

30 stříbrných je kombinací mysteriózního hororu a konspiračního thrilleru v duchu veleúspěšných, ovšem kvalitativně pofidérních děl Dana Browna. Nutno dodat, že pořádně divokou kombinací. Iglesia se totiž s ničím moc nepáře a do pouhých osmi epizod nasypal tolik motivů a žánrových propriet, že není vůbec divu, že tenhle poněkud švihlý koktejl smíchaný z mnoha (víceméně béčkových) ingrediencí má zatím dosti kontroverzní přijetí.


Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Premisa příběhu nebyla úplně špatná a těšil jsem se na atmosférické mysteriozno, říznuté hororem. První díl to i přes hodně podivné momenty sliboval a vzal bych i technicky špatně zpracovaný konec. Bohužel další díly byly čim dál více WTF a po dvou dílech jsem se o příběh i hrdiny přestal zajímat.
JasonCZ
JasonCZ
23 375 bodů
10
Spanelaci ty horrory fakt umí a navíc tohle je precizně natočený, po 1 díle narez!
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
3 239 bodů
2.5
Znělo to nadějně, ale 1.ni díl jsem si celou dobu říkal, jestli to takhle špatně je natočené, jakože s nadhledem, u druhého dílu jsem zjistil,že to není nadhled, ale že to je špatně natočené, herci vůbec neumějí hrát, je to jako spíš 1.ni lekce kurzu herectví.postavy naprosto nesympaticke,kamera velmi špatná, a vlastně vůbec celkové Nepovedené, vzdano po druhém díle.

Dodatečné informace

Původní název:
30 Monedas (více)
  • Španělsko 30 stříbrných
  • Španělsko 30 Monedas
  • Španělsko 30 Coins
Premiéra v ČR:
5. 1. 2021
Distributor:
HBO Max
Země původu:
Španělsko
Čeština:
30 stříbrných je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch