Diova krev

76%
Diova krev

Hlavní postavou seriálu je syn boha Dia, kterému leží na bedrech ne zrovna jednoduchý úkol. Musí se postavit řeckým mýtickým bytostem a zachránit tím nejen zemi, ale i nebe.(Kuroni)





Recenze: Diova krev

Kinobox.cz
90%

Diova krev nastavila opravdu vysokou laťku pro budoucí anime od Netflixu a jejich tvůrci budou mít opravdu co dělat, aby tento seriál předčili, nebo se mu alespoň dorovnali. Hodlám si dokonce tvrdit, že šlape na paty svému předchůdci, Castlevanii.


Richard K
Richard K
8 416 bodů
8
Zjevná inspirace britským Soubojem Titánů- nemanželské dítě Dia, pošetilost bohů, kteří i přes zákaz mění osudy lidí a intrikují vůči sobě. Strastiplná cesta hlavního hrdiny, démon v patách. A nechybí ani sova.
Motinski
Motinski
7 477 bodů
7
Treba uznať že ma seriál od začiatku bavil ajkeď mi v mnohých momentoch prišiel predvídatelný a nie až tak originálny. 1. séria nerozoberie postavy dostatočne do hĺbky ale tá zápletka je fajn. Máme tu krv, akciu, mýtotvornosť aj svieže tempo. Animacia parádna a 8 epizód nie je veľa. Naozaj rychlo to obehne. Priemerné hodnotenie som ale musel zvýšiť s príchodom 2. série. Tam už sa ide podľa mojich požiadaviek a sledovať vývoj charakterov Hadesa alebo Seraphima je slasť. Teším sa zvýšenej kvalite a snáď to tak pôjde aj ďalej.
celticek
celticek
5 916 bodů
6
Nejvíce mě bavily pletky bohů Dia a Héry. Heron jako hlavní postava těžce zklamal, mnohem zajímavější byl jeho bratr Seraphim. I ten jeho příběh, který vydal na jednu epizodu byl super. Soundtrack určitě povedenější než animace.

Dodatečné informace

Původní název:
Blood of Zeus (více)
  • USA Diova krev
  • USA Blood of Zeus
  • USA Gods & Heroes
Premiéra v ČR:
27. 10. 2020
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch