Peče celá země

69%
Peče celá země
Naše republika je vyhlášená svým domácím pečením a tradičními recepty, které se u nás podobně jako pekařské a cukrářské „fígle“ předávají v rámci rodinného dědictví v ohmataných sešitcích z generace na generaci. Ochutnejte s námi dobroty ze všech koutů naší země, odkud do soutěže přijelo dvanáct soutěžících. Peče celá země je tady! Výpravná a laskavá soutěž o nejlepšího tvůrce bábovek, koláčů, dortů a moučníků. Jejím cílem a smyslem je ukázat lásku k tak zdánlivě banální „práci“, jakou je pečení. Ve skutečnosti se totiž za touto činností skrývá mnohem více, počínaje úctou k tradicím a umu předků. Pořad vzdává hold fascinující zručnosti lidských rukou a vyslovuje uznání zápalu pro věc, který nejlepší domácí pekaři musí mít. V neposlední řadě je posláním zprostředkovat divákům pohled na neuvěřitelné skvosty české, moravské, slezské, ale i světové kuchyně, které si budou chtít doma ihned po zhlédnutí sami upéct. Peče celá země nabídne tradiční receptury, ale i inovativní postupy. Dvanáct finalistů bude muset čelit kreativním výzvám, kdy mohou doma trénovat a vylepšovat, čekají je rovněž úkoly, se kterými se setkají někdy i poprvé v životě. Asistovat u pečení jim bude moderátorská dvojice Tereza Bebarová a Václav Kopta. Rozhodovat o vítězných pekařích a cukrářích daných kol budou porotci Josef Maršálek a Mirka van Gils Slavíková. Uznávaní odborníci, kteří šíří cukrářské umění i za hranicemi Česka. (Česká televize)



Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
8
Příjemné a zábavné a oproti podobným pořadům nehraje na efekt.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
3 183 bodů
7
jako pořad dobrej.samozrejme obslehlej,jinak to ani Češi neumí.vzdy jen něco obslehnout.No Kopta a Bebarová tak přehrávají až jsou trapný.ale největší problém mám s "Mistrem Všeho" maršálkem,namachrovany, sebestředný blb,u kterýho je vidět že když mu nejdete na ruku nevyhrajete.Zlata Mirka Van Gils opravdová kapacita kterou maršálek vystipal protože byla lepší než ona
jonak
jonak
1 889 bodů
8
Na to, o jaký klišé-koncept se jedná musím uznat, že velmi povedené. I když já osobně pobodné pořady (o vaření atd.) nemusím, tak i na toto se občas podívám a znám dost lidí, co sledují pravidelně. Porodci a kompletně celá atmosféra z prostředí mi přijde velmi příjemná a vždy si říkám, že velký obdiv pro soutěžící.

Dodatečné informace

Původní název:
Peče celá země (více)
  • Česká republika Peče celá země
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění