Pejsek s kočičkou budou péct velký dort. Co všechno do toho dortu dají? Jak se bude péct? Jak jej nazdobí? Pojďte se s námi podívat na velké kuchařské dobrodružství...
Aspoň můžeme vidíme kdo se tímhle receptem inspiroval v dnešní gastronomii, typu Babyca a Láda Banán. Tenhle aintopf jsem si sám vyzkoušel a můžu říct, že nic lepšího jsem neměl od dob školních jídelen. Pokud jste dost velký (e)mentál a nevíte, co máte uvařit těm svým frackům na nedělní oběd, tak tady máte dopodrobna celý recept a seznam ingrediencí, které budete potřebovat. Vítaju vás v dnešních Bhabysových ohnotách, a dneska si upečem dort podle Pejska a Kočičky... záleží úplně na vás, co máte nejraději. Pokud do toho dáte 5 dobrých věcí, bude ten dort pětkrát dobrý, pokud tam dáte 20 dobrých věcí, bude ten dort ještě dvacetkrát tím dobrý.. my tam těch dobrých věcí dáme 1126, takže ten dort bude.. ehh.. hodně dobrý. Budeme potřebovat - kádinku rumového extraktu, sorbitol draselný, sacharin E115, glukózo-fruktózový cukr, Aspartam pro sladčí chuť, 20% vepřového masa z koncetrátů a nehygienického závodu z Vodňanské drůbežárny, Sukrolózu Z56, kyanid fosforečný, Colu Light, 3 hlavičky zelního salátu, kukuřično-palmátový olej, rovnou i ten řepný olej.. konzervatovanou zeleninu Bondue, sladkou a pálivou papriku od Vitany, čokoládovou tabulku Ena, 56 vajec a 3 bílky, sklenici plnotučnýho mlíka, polohrubou a jemně nasekanou žitnou mouku, strouhanku, pepř, máslový margarín, palmový tuk, švetskovu zavařeninu, olomócké tvarůžky, škvarky, Znojmia okurky, hlavu prasete z Kosteleckých uzenin, kornout čokoládové zmrzliny, kešu oříšky, wasabi oříšky, chřest pro peprnou chuť na jazyku a kočičí jazyk z místního bufetu Döner Kebab. Všechno podlijeme 3000 litrů smetany a hovězího bujónu a špetku koksu na chuť. Všechno pořádně promícháme pádlem od člunu a přemístíme do nekonečného hrnce a dáme do trouby na 300° stupňů na dva dny. Po dvou dnech to pak nastavte na 500° stupňů a dáme podávat na talíř. Dobrou chuť a užijte si cukrovku typu B, popáleniny hrudníku 3.stupně a strašlivého zápachu v podpaží.