Tvůrci a herci filmu Cesta na západ

69%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


Výkonný producent


Producent


Koproducent


II. režie


Trikové snímky


Zvláštní efekty

Vše o tvůrcích Cesta na západ

Snímek Cesta na západ byl představen v roce 1992 a spadá do žánru/ů: Drama, Fantasy, Dětský, Dobrodružný, Rodinný.

Cesta na západ - Herci a postavy

V hlavních rolích Cesta na západ se představí: Gabriel Byrne jako Papa Reilly, Ellen Barkin jako Kathleen, Ciarán Fitzgerald jako Ossie, Rúaidhrí Conroy jako Tito a David Kelly jako Grandfather.

V dalších rolích uvidíte například: Colm Meaney jako Soudek, David Kelly jako děda Ward, Johnny Murphy, John Kavanagh jako Hartnett, Brendan Gleeson jako Inspector Bolger, Jim Norton jako Superintendant O'Mara a Anita Reeves jako Mrs. Murphy.

Cesta na západ režije a scénář

Režie Cesta na západ se zhostil tým, který vedl: Mike Newell, známý svým dílem The Guardians. Scénář připravili: Jim Sheridan, který se podílel také na titulu Ve jménu otce a David Keating, který se podílel také na titulu Poslední ze slavných králů.

Produkce, střih a hudba filmu Cesta na západ

Produkci Cesta na západ zajistili Jonathan Cavendish, Gabriel Byrne, Harvey Weinstein a Guy East, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Newton Thomas Sigel. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Peter Boyle (III) a Peter Boyle. Zvuk měl na starosti Peter Lindsay. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Patrick Doyle a Patrick Doyle.

Cesta na západ: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Consolata Boyle. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Bernie Dooley, Morna Ferguson, Jennifer Hegarty, Norma Hill, Martina McCarthy a Aileen Seaton.