Zajímavosti o Kachní dynastie

58%

Zajímavosti 6

  • Robertsonovi začali s výrobou série loveckých videí. Poté získali vlastní seriál na kanálu Outdoor Channel s názvem "Benelli uvádí Duck Commander". Natočili záznam a poslali ho do dalších televizí. Společnost A&E projevila zájem a objednala si dva díly. To, co viděli, se jim líbilo a objednávali další.
  • Herci ze seriálu "Kachní dynastie" se objevili ve videoklipu k písni "Wagon Wheel" od Dariuse Ruckera.
  • Ateistická skupina se snažila přimět společnost A&E, aby odstranila rodinnou modlitbu, která uzavírá každou epizodu. Vedení A&E se obrátilo na Phila Robertsona a požádalo ho o odstranění modlitby. Robertson jim řekl, že pokud rodinnou modlitbu odstraní, nebudou už seriál natáčet. Internetový prubířský kámen výzkumu fám zjistil, že fáma o snaze A&E odstranit Robertsonovu rodinnou modlitbu u večeře na konci každého dílu je nepravdivá. Phil Robertson na otázku, zda je tato fáma pravdivá, odpověděl prostřednictvím Missy Robertsonové na Twitteru: "Pokud vím, tak ne.". Syn Phila Robertsona, Alan Robertson, uvedl: "Fáma, že A and E řekla Robertsonovým, aby zmírnili zbraně a modlitbu, není pravdivá."
  • Phil Robertson byl na vysoké škole rozehrávačem, jeho náhradním rozehrávačem byl člen Síně slávy NFL Terry Bradshaw.
  • Kvůli rostoucímu počtu fanynek musel Si Robertson na facebooku zveřejnit svou fotografii s manželkou Christine.
  • Ve Willieho autobiografii se píše, že když začali natáčet strýčka Si, před kamerou se chvěl. Museli mu dát skrytou kameru pod košili na jeden ze stolů, aby ho mohli natočit. Když Si viděl, jak dokáže být vtipný, začal být před kamerou víc v pohodě.