Summer Camp

52%
Summer Camp
Summer Camp
Čtyři mladí Američané se přihlásí na práci poradců v odlehlém španělském táboře, ale jejich představy zábavně stráveného léta začínají rychle slábnout, když jeden z nich náhle ztratí nervy a napadne ostatní. Než si skupina uvědomí, co se děje, zmocní se jich virus vyvolávající vztek. Virus se mezi nimi rychle šíří, a musí se spolehnout jeden na druhého, aby měli nějakou naději přežít noc.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 495 bodů
8
Překvapivě originální uchopení zombie námětu. Plus hektické tempo, kdy si nikdo nestíhá pořádně utříbit myšlenky, takže dává smysl, že se všichni chovají jak idioti - ale chovají se jako idioti realistickým způsobem. Zkrátka milé překvapení.
Rollman1
5 561 bodů
6
Summer camp jsem dlouho odkládal jelikož jsem z něho měl rozpačité pocity už od trailerů. Každopádně to nedopadlo tak zle. Snímek o skupině dozorců na táboře, kteří zažijí menší peklo před příjezdem dětí. Španělé horory umí o tom žádná. Mix Evil Dead a Houbiček má něco do sebe. Když pominu nelogické chování postav (U jedné scény jsem se opět vytočil) a strašné hulákání po celou dobu stopáže, tak se vcelku jedná o lehce nadprůměrný kousek, kde se pořád něco děje. To však neznamená, že se dočkáme vysokého bodycountu. Umrtí je tu málo a brutalita zde taky není na vysoké úrovní. Najde se zde jedna max dvě scény, které potěší nejedno gore srdíčko. Film má rychlý spád a tak uteče rychle. Nejvíce však potěšila až finální scéna. Pro fanoušky hororu nejspíše povinnost, ale čekal jsem více. 70%
Deywik
Deywik
4 953 bodů
4
strasny..vse v jednom dome, vlastne chodbe, venku, staj, karavan , konec...neni tu nic..jen to pusobi vtipne jak se rubou mezi sebou porad dokola a nakaza se prenasi vzdy na nekoho jinyho..jedinej konec zajimavej, jinak sranec strasnej..

Dodatečné informace

Původní název:
Camp (více)
  • Španělsko Summer Camp
  • Španělsko Camp
  • Španělsko Campamento del terror
  • Španělsko Campamento del terror: Summer camp
  • Španělsko Camp - Tödliche Ferien
  • Španělsko El campamento del terror
  • Španělsko Yaz Kampi
  • Španělsko Летний лагерь
Země původu:
Španělsko, Mexiko
Ocenění:
Žádná ocenění