Tvůrci a herci filmu Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství

60%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Produkce


Producent


Koproducent


Casting


Speciální efekty


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství

Snímek Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství byl představen v roce 2018 a spadá do žánru/ů: Komedie.

Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství - Herci a postavy

V hlavních rolích Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství se představí: Benoît Poelvoorde jako Raoul Taburin, Edouard Baer jako Hervé Figougne, Suzanne Clément jako Madeleine, Victor Assié jako Raoul Taburin (20 let) a Grégory Gadebois jako Raoulův otec.

V dalších rolích uvidíte například: Ilona Bachelier jako Madeleine (20 let), Marilou Aussilloux jako Josyane (20 let), Vincent Desagnat jako Sauveur Bilongue a Andrea Hachuel jako učitelka.

Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství režije a scénář

Režie Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství se zhostil tým, který vedl: Pierre Godeau, známý svým dílem Zničeni láskou. Scénář připravili: Pierre Godeau, který se podílel také na titulu Zničeni láskou a Guillaume Laurant, který se podílel také na titulu Amélie z Montmartru.

Produkce, střih a hudba filmu Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství

Produkci Raoul Taburin a Jeho Překvapivé Tajemství zajistila Nathalie Gastaldo, která dohlížela na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídila Claire Mathon. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Hervé de Luze. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Javier Navarrete.