The Haunting - Dům na kopci

84%
The Haunting - Dům na kopci
Dům na kopci: Rodinu Crainových provází strašné tajemství, které se váže k jejich starému domu jménem Hill House. Jednoho večera otec probudil všechny děti a odvedl je pryč, zatímco matka za záhadných okolností zemřela. O 26 let později spáchá jedna z dcer v domě sebevraždu a tím odstartuje sérii nových, děsivých událostí.




Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
8
Podařený a výborně natočený seriál, který je ve výsledku daleko méně hororem než by se mohlo na první pohled zdát. Pokud k seriálu přistoupíte, jako k další variaci na V zajetí démonů, můžete být brzy zklamaní. Pokud Vás ale zaujmou všichni členové té zvláštní rodinky a budou Vás zajímat jejich osudy, celý seriál Vás příjemně pobaví i s tím občasným mrazením v zádech.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
10
Jediné slovo. Komplexní. Flanagan fakt parádně namíchal duchařinu, která si nezadá s tím nejlepším od Wana s perfektně fungujícím dramatem. Obě složky dohromady fungují tak dobře, že je Hill House jedním z top zářezů v horrorovém žánru a pravděpodobně i seriál roku. 9.5/10
Sheldon
Sheldon
16 069 bodů
10
The Haunting of Hill House je pro mě symbolem quality TV, je to skutečně špičkově natočený seriál, který vypráví o vážných věcech v atraktivním horrorovém hávu, ačkoli je to samozřejmě rodinné psychologické drama, ale na to jsme si u Flanagana již zvykli. Na rozdíl od Kubricka je Flanagan schopný vést herce k špičkovým hereckým výkonům. Herci nepřehrávají a pokud dojde na horror, tak si vezměte pleny. Flanagan horror umí perfektně. Závěr prvního dílu podle ohlasu na netu rozhodně nevyděsil jenom mě. Druhá série bude.


Dodatečné informace

Původní název:
Season 1: The Haunting of Hill House (více)
  • USA The Haunting - Dům na kopci
  • USA Season 1: The Haunting of Hill House
  • USA Dům na kopci
  • USA Série 1: Dům na kopci
  • USA The Haunting
Premiéra v ČR:
12. 10. 2018
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch