Tvůrci a herci seriálu Lore

59%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Výtvarník


Výkonný producent


Produkce


Kaskadér


Pomocná kamera


Soundtrack


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Lore

Snímek Lore byl představen v roce 2017 a spadá do žánru/ů: Horor.

Lore - Herci a postavy

V hlavních rolích Lore se představí: Colm Feore jako Dr. Walter Freeman, Adam Goldberg jako Peter Stubbe, Robert Patrick jako Reverend Eliakim Phelps, Holland Roden jako Bridget Clearyová a Campbell Scott jako George Brown.

V dalších rolích uvidíte například: Kristin Bauer jako Minnie Ottoová, Kristen Cloke jako Dr. Marjorie Freeman, Jason Davis jako Harold Metcalf, Joe Knezevich jako Thomas Otto, Bethany Anne Lind jako Sarah Nicholson Phelpsová, Clark Moore jako Jens Hetfelderz a John Byner.

Lore režije a scénář

Režie Lore se zhostil tým, který vedli: Darnell Martin, známá svým dílem Outer Banks, Thomas J. Wright, známý svým dílem The Wire - Špína Baltimoru, Nick Copus, známý svým dílem Lovci duchů a Mike Satrazemis, známý svým dílem Živí mrtví. Scénář připravili: David Chiu, David Coggeshall, který se podílel také na titulu Vřískot, Tyler Hisel, který se podílel také na titulu Městečko Pines, Glen Morgan, který se podílel také na titulu Akta X a Patrick Smalley-Wall.

Produkce, střih a hudba seriálu Lore

Produkci Lore zajistili Howard Young a Scott Rosann, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídili Ross Sebek a Stephen Campbell. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Eleanor Infante, James Coblentz a David Greenberg. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Chad Lawson.

Lore: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Lore figurují jako kaskadéři Marek Svitek, Jan Blahák, Marek Brichcin a Josef Jelínek.