Tvůrci a herci filmu Jigsaw

58%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Výkonný producent


Producent


Koproducent

Vše o tvůrcích Jigsaw

Snímek Jigsaw byl představen v roce 2017 a spadá do žánru/ů: Gotický, Série/Franchise, Horor, Thriller.

Jigsaw - Herci a postavy

V hlavních rolích Jigsaw se představí: Matt Passmore jako Logan, Tobin Bell jako John Kramer / Jigsaw, Callum Keith Rennie jako Halloran, Hannah Emily Anderson jako Eleanor Bonneville a Clé Bennett jako detektiv Keith.

V dalších rolích uvidíte například: Laura Vandervoort jako Anna, Paul Braunstein jako Ryan, Mandela Van Peebles jako Mitch, Brittany Allen jako Carly, Michael Boisvert jako herec, Lauren Beatty jako Carly Look-A-Like a Nadine Whiteman jako News Reporter #1 (as Nadine Roden).

Jigsaw režije a scénář

Režie Jigsaw se zhostil tým, který vedli: Michael Spierig, známý svým dílem Predestination a Peter Spierig, známý svým dílem Predestination. Scénář připravili: Pete Goldfinger, který se podílel také na titulu Želvy ninja, Josh Stolberg, který se podílel také na titulu Avatar: Legenda o Aangovi, James Wan, který se podílel také na titulu Saw: Hra o přežití a Leigh Whannell, který se podílel také na titulu Saw: Hra o přežití.

Produkce, střih a hudba filmu Jigsaw

Kamery na place řídil Ben Nott. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Kevin Greutert. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Charlie Clouser.