Sherlock: Přízračná nevěsta

72%
Sherlock: Přízračná nevěsta
Sherlock: Přízračná nevěsta

Fanoušky po celém světě dlouho očekávaný zbrusu nový díl britské série je konečně zde. Sherlock Holmes a jeho věrný společník doktor Watson v neodolatelném podání Benedicta Cumberbatche a Martina Freemana se tentokrát zcela výjimečně a dle tvůrců série naposledy ocitají na stopě zločinu v kulisách viktoriánského Londýna konce 19. století. Tedy v prostředí a době, kam dobrodružství slavného detektiva původně umístil praotec celého fenoménu, Sir Arthur Conan Doyle. Jak prosté. (Česká televize)




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
6
Mno nevím, moje první setkání se Sherlockem nedopadlo zrovna podle mých představ. Nějak to šlo všechno kolem mě. Přišlo mi to zmatené,předvídatelné a nudné. Bylo tam pár dobře zpracovaných míst,třeba jako přenesení obýváku na ulici při vysvětlování,nebo poletování papírku a i pár opravdu napínavých míst. Šulnul je to pro mě čistý průměr,který mě nějak nenamlsal na sledování dalších dílů.
Spooner
Spooner
15 806 bodů
6
Jako chápu, že to chtěl udělat Moffat strašně meta a společně s Gattisem už si vlastně dělá z diváků tak trochu srandu a zkouší, co ještě vydrží. To bych ještě bral. Jenže to by to muselo celé dávat aspoň v základech trochu smysl a tvůrcům se nesměl jejich "originální" nápad v poslední třetině naprosto rozpadnout pod rukama. Jo, řemeslně to je stále výborné a hlavní dvojice stále perfektní, jen už to prostě svými rádoby svěžími a vtipnými hrátky spíše nudí, než baví. Čtvrté série se začínám upřímně bát.
JosefTomas
JosefTomas
9 986 bodů
7
Sherlocka jsem v třetí sérii vzdal, protože se mi začal onen primitivismus, kterému říkali přechytralost, dosti protivit. Příznačná nevěsta měla být jen lehkým ohlédnutím do doby minulé, ale postupem stopáže začíná být více a více meta, což pro diváky nepřipravené může být tvrdá rána a to hlavně pro ty seriálem nepolíbené (u kterých ale těžko chápu, proč si speciál pouští). Kolem a kolem to je úchvatný mix se zajímavou vsuvkou nad rámec seriálu, jemuž se však nedaří držet tempo celou dobu, a tím na body zbytečně ztrácí.

Dodatečné informace

Původní název:
Sherlock: The Abominable Bride (více)
  • Velká Británie Sherlock: Přízračná nevěsta
  • Velká Británie Sherlock: The Abominable Bride
  • Velká Británie Sherlock - Die Braut des Grauens
  • Velká Británie Sherlock - L'abominevole sposa
  • Velká Británie Sherlock: la novia abominable
  • Velká Británie Sherlock : L'Effroyable Mariée
  • Velká Británie Sherlock: Ohavná nevesta
  • Velká Británie The Abominable Bride
Země původu:
Velká Británie
Čeština:
Sherlock: Přízračná nevěsta je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch