Rudyho má každý rád

17%
Rudyho má každý rád
Plakát traileru

Rudy je milující otec, ohleduplný manžel a vytížený sportovní redaktor splácející hypotéku na svůj dům. S manželkou Dášou, vzornou matkou a ženou v domácnosti, vychovávají tři děti. Jenže do ideálního rodinného stavu mají daleko.

 





Recenze: Rudyho má každý rád

Kinobox.cz
30%

V Rudyho má každý rád je navíc viditelná absence silného režiséra, který by dokázalo vést herce a udat jednotlivým scénám tempo. A je to škoda už pro nadějné obsazení, které se přes nesporný talent v projektu plácá.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 508 bodů
0
Tohle je jenom smutné... Všichni ti herci se tak trápí! A vypadají nevyspale.
Spooner
Spooner
15 856 bodů
2
Z Rudyho se již po pilotu vyklubalo čisté zlo, jež diváky ošklivým způsobem připomene ty nejodpudivější pokusy o tuzemský sitcom v čele s Nováky či Helenou. Tvůrci se nechali slyšet, že jim při natáčení malinko pomáhali i producenti původního seriálu. Ti ovšem asi byli před natáčením uvázáni a zavřeni do sklepa, nebo je štáb České televize nadopoval hodně silnými drogami. Jinak si totiž nedokážu vysvětlit, jak by mohli být schválit tak neskutečně laciný a nevtipný sitcom, který zaspal dobu nejméně o třicet let. Komediální tvorba Česká televize jakoby se kvalitativně propadla několik let nazpátek.
Hebda
3 232 bodů
0
Tohle vůbec nemělo vzniknout. A ještě ke všemu tato česká transmutace podtrhuje i vážné nedostatky originálu.

Dodatečné informace

Původní název:
Rudyho má každý rád (více)
  • Česká republika Rudyho má každý rád
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné