Recenze filmu Anděl Páně 2

75%

Komentáře a recenze 88

Dle počtu bodů
tomas-robovsky
54 bodů
6.5
Nato jaký to má v českých kinech obrovský ohlas to pro mě zas takový skvělí film nebyl. Byl sice velmi pěkně natočen i měl velmi zajímavou pointu, avšak na první díl to prostě nemá. Já osobně jsem hrozně postrádal tu vánoční atmosféru, která by u vánoční pohádky rozhodně měla být. A navíc se mi film zdál spíše pro ty větší, protože některé pasáže filmu děti chápat nemohou. Takže já jsem byl osobně trocho zklamaný z příchodu z kina, protože jsem čekal, že film bude alespoň stejně dobrý jako první díl.
jana-batejka
24 bodů
10
První díl tohoto českého filmu jsem před lety viděla, musím říct že byl nádherný, jak námětem tak i hereckými výkony! Byla to vtipná, povedená komedie. Na pokračování tohoto filmu se vážně těším, slyšela jsem na něj i dobré a pozitivní recenze. Těším se !
libor-ondrus
24 bodů
9.5
Skvělý film pro vánoční období, výborní herci, krásná pohádka pro děti i pro dospělé.
Jan Klokan
Jan Klokan
18 bodů
5
Anděl Páňe je docela povedená Česká pohádka,minimálně jedna z těch lepších.Vtipy o bibly se docela daří ale po pár chvílích vás "boží" vtipy začnou docela srát.Párkař Dyk je docela dobrá postava.Téma anděla a čerta v období Svatého Mikuláše docela funguje.Nebe je udělané lépe než v prvním díle.
  • Vojtěch Dyk
  • Mikulášská nadílka
  • Nebe
  • Vtipy
davidvurma
18 bodů
8
Jedna hvězda za duo Trojan-Dvořák, jedna za skvělou Čtvrtníčkovou, jedna za Stracha (Jirko, jo, je to tam!), jedna za humor, který opravdu fungoval přesně. No a tu poslední dávám za náladu, nostalgii, malou slzu, která mi ukápla při závěrečném Chtíc, aby spal. Není to nejlepší pohádka ze všech, ale za posledních 11 let tu takhle dobrá česká pohádka nebyla...
evaprido
evaprido
10 bodů
9
Velmi povedená vánoční pohádka