Chuck

78%
Chuck
Chuck je sympatický, ale ostýchavý a stydlivý mladík, který pracuje v obchodním komplexu Buy More, vzpomíná na školní časy a životem kupředu ho tlačí jeho sestra. Vše se však změní v okamžiku, kdy mu jeho bývalý spolužák Bryce pošle e-mail se všemi vládními utajovanými informacemi. Když navíc dojde ke zničení vládního počítače, stává se Chuck prioritou číslo jedna pro tajné služby CIA a NSA a jeho život náhle nabírá obrátky...




Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
7.5
Fajnový seriál,který jsem sice nesledoval pravidelně,ale viděl jsem dost dílu,abych si o něm dokázal udělat obrázek. Seoš dobře míchá různé žánry,ale ve výsledku je to čistokrevná špionážní blbina osázená výbornými herci. Každý díl mne dokázal zaujmout a pobavit.
Chrustyn
Chrustyn
43 463 bodů
4
Odlehčený seriál, bez nutnosti přemýšlení využívající veškerá žánrová klišé spolu s šablonovitými postavami, které jsou často, neskutečně otravné. Popravdě jsem vydržel 3 díly a nesmál jsem se ani jednou a ani nedokázal najít tu tupou zábavu, kterou jsem trochu čekal. Formát dvacetiminutových dílů, by fungoval výrazně lépe.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 490 bodů
8
První řada: 80% Druhá řada: 85% Chucka jsem začal sledovat, když jsem se dozvěděl, že ho mají dávat i u nás. Čekal jsem další sci-fi seriál typu Kyle XY, který by mě opět docela zklamal. Nakonec to ale tak hrozné není. Sci-fi se nakonec víceméně nekoná a krom velmi pochybného okopírování informací do Chuckova mozku a oživnutí jedné z postav už jsem nic extra supervědeckého nezaregistroval. To je docela plus. Postavy jsou sympatické, ostatně to je hlavní přednost seriálu, a akce ujde. Působí to místy jako špionážní mlátička, která se ale nebere zas tolik vážně. Jenom se bojím, že by se seriál mohl časem okoukat.___ Druhá série je o dost lepší.____ Třetí řada a jeji závěr je prakticky fraškou, kde nic nedává smysl, nicméně překvapivě mě to hodně baví sledovat. Dokonalá jednohubka.

Dodatečné informace

Původní název:
Chuck (více)
  • USA Chuck
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Chuck je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch