Červený trpaslík

88%
Červený trpaslík

Červený trpaslík je přes osm kilometrů dlouhá, kosmická loď vyrobená ve třiadvacátém století, která patří Jupiterské důlní společnosti. Původně měla 169 členů posádky a 400 vězňů, které převážela. Jenže to bylo před třemi miliony let, než došlo k ozáření smrtelnou dávkou kadmia 2, díky nedostatečně opravenému tepelnému štítu, a celá posádka kromě jediného člověka zahynula. Posádka Červeného trpaslíka bloudí bezbožným, pustým, a nepřátelským vesmírem, přičemž prožívá nesčetná neuvěřitelná dobrodružství. Mají pozoruhodnou schopnost zaplétat se do malérů a pořádnou dávku štěstí, protože se z nich téměř vždy dostanou se zdravou kůží.





Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
10
Nejlepší z nejlepších. Kult s velkým K. V rámci žánru nikdy nebylo natočeno nic lepšího. Skvělý vtip,který mi sedl jako prdel na hrnec. Postavy,které si oblíbíte i když se jedná o takového těhotného smrdlavého lenochoda jako je Rimmer. Hlášky,které mě dokážou vždy odrovnat. „Já jsem Holly, lodní počítač s IQ 6000. Což je stejně jako má 6000 učitelů tělocviku.“ Vyzdvihnout musím také skvělý český dabing,který je zcela bezchybný. PS: Se zubní protézou se nevěnujte orálnímu sexu ve stavu beztíže.
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Omylem jsem viděl pár dílů a zjistil, že to prostě není pro mě. A to nemám nic proti komedii nebo sci-fi. Asi mi nesedí anglický humor.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 487 bodů
8
První série: 75% Druhá série: 80% Třetí série: 90% Čtvrtá série: 75% Pátá série: 80% Šestá série: 80% Sedmá série: 75% Osmá série: 65% Devátá řada: 70%/// Jak to říct upřímně... Červený trpaslík mě nikdy nezaujal natolik, abych ho hledal v programu, nebo ho snad sháněl po kamarádech. Až když jsem dlouho neměl co dělat a bylo mimo seriálovou sezónu, rozhodl jsem se ho přece jen zkouknout. Dokonce jsem si ho sehnal s dabingem, což je věc, kterou bych jindy neudělal, ale dabing Trpaslíka se prý svojí kvalitou dá přirovnat k Simpsonům... Není to lepší ani horší, jde to svojí cestou. To musím i uznat. Jeden díl jsem viděl v originále i s dabingem a pokaždé jsem se zasmál něčemu jinému. Seriál samotný se často opakuje, ale než mě to začalo iritovat, byl konec. 70 %


Dodatečné informace

Původní název:
Red Dwarf (více)
  • Velká Británie Červený trpaslík
  • Velká Británie Red Dwarf
  • Velká Británie Enano rojo
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
33 mil. USD
Tržby:
62,02 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch