Tvůrci a herci filmu Hotel

?

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Střih


Producent

Vše o tvůrcích Hotel

Snímek Hotel byl představen v roce 2011 a spadá do žánru/ů: Drama, Povídkový, Sci-fi, Komedie.

Hotel - Herci a postavy

V hlavních rolích Hotel se představí: Aina Clotet, Natalia París, Julian Rhind-Tutt, Carolina Cabrerizo a Luis Ferrer.

V dalších rolích uvidíte například: Antonio Fontana, Carla Gayan, Juan Ibáñez Pérez, Alexia Muiños, Alejandro Muñoz, Mark Schardan a Josep Seguí Pujol.

Hotel režije a scénář

Režie Hotel se zhostil tým, který vedli: Roger Gual, známý svým dílem Elita, Celia Galan Julve, známý svým dílem Historia del desierto, Erika Lust, známá svým dílem Five Hot Stories for Her, Nico Casavecchia, známý svým dílem Boy and His Atom: The World's Smallest Movie, A a Dany Ilario. Scénář připravili: Nico Casavecchia, který se podílel také na titulu Finding Sofia, Steve Green, Roger Gual, který se podílel také na titulu Smoking Room, Dany Ilario, Bernat Lliteras, Erika Lust, která se podílela také na titulu Five Hot Stories for Her a Ibra Muñoz.

Produkce, střih a hudba filmu Hotel

Kamery na place řídili Cesare Danese, Julián Elizalde, Gastón García Pieragostini, Emilio Guirao, Eloi Sánchez a David Timmons. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Diego Carcoba, Nico Casavecchia, Carlos Fontclós, Gastón García Pieragostini, Celia Galan Julve, Ibra Muñoz a Jaume Vidal.