Anthony Bourdain: Kulinářská zastavení

81%
Anthony Bourdain: Kulinářská zastavení
Anthony Bourdain: Kulinářská zastavení
Anthony Bourdain: Na tahu je cestovatelská a kulinářská show na Travel Channel. Premiéru měla 21. listopadu 2011 epizodou ze Singapuru. Formát a obsah pořadu se zaměřují na to, co může cestovatel dělat, jíst, navštívit a užít si během 24 až 48 hodin ve městě. Každá epizoda začíná tím, že moderátor přistane ve městě a hodiny začnou odpočítávat čas, dokud město neopustí. Jako ostřílený cestovatel se setkává s místními a prozkoumává město skrz naskrz, během několika hodin, jak turistickým, tak místním způsobem. 15. února 2012 Travel Channel obnovil show pro sezónu 2012/2013 a jako datum premiéry druhé série vybral 19. listopad 2012. Mezi města představená v sezóně patří Atlanta, Chicago, Dublin, New Orleans, Paříž, Filadelfie, São Paulo, Seattle, Toronto a Taipei.




Dodatečné informace

Původní název:
The Layover (více)
  • Anthony Bourdain: Kulinářská zastavení
  • USA The Layover
  • USA Anthony Bourdain minilomalla
  • USA Tutto in 24 ore
  • USA Энтони Бурден: Пересадка
Premiéra v ČR:
21. 11. 2011
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

  • Bourdain uvedl, že cestování po většinu roku při natáčení pořadu The Layover, který doplňuje jeho další cestovatelské pořady, bylo "zátěží", zejména proto, že všechno jídlo, pití a natáčení se stihne za méně než dva dny.