Tvůrci a herci filmu Det grå guld

48%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výkonný producent


Produkce


Producent


Koproducent

Vše o tvůrcích Det grå guld

Snímek Det grå guld byl představen v roce 2013 a spadá do žánru/ů: Drama, Komedie, Akční.

Det grå guld - Herci a postavy

V hlavních rolích Det grå guld se představí: Birthe Neumann jako Anette, Lars Knutzon jako Holger, Kurt Ravn jako John, Erik Holmey jako Frank Toft a Kim Sønderholm jako Søren Sandvig.

V dalších rolích uvidíte například: Stefan Pagels Andersen jako IT instructor, Nukâka , Anders Matthesen jako Kenny, Joen Højerslev jako Bank Manager, Susanne Juhász jako Tina, Henrik Ipsen a Sofie Stougaard jako Housing Cooperative Manager.

Det grå guld režije a scénář

Režie Det grå guld se zhostil tým, který vedl: Shaky González, známý svým dílem Pistoleros. Scénář připravili: Jon Love a Jacob Weinreich, který se podílel také na titulu Šťastně až do smrti.

Produkce, střih a hudba filmu Det grå guld

Produkci Det grå guld zajistil Jais Christensen, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Thomas Korsholm. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Shaky González a Elin Pröjts. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Søren Hyldgaard.

Det grå guld: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Elisabeth Bukkehave. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Kirsten Zäschke.