Tvůrci a herci seriálu Bounce

70%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výkonný producent


Producent


Architekt


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Bounce

Snímek Bounce byl představen v roce 2013 a spadá do žánru/ů: Drama, Romantický.

Bounce - Herci a postavy

V hlavních rolích Bounce se představí: Laura Wright, Rick Fox, Lexy Hulme, Martin Kildare a Shavon Kirksey.

V dalších rolích uvidíte například: Caitlin Kinney, Katherine Bailess, Charlotte Ross, Kimberly Elise, Taylour Paige, Logan Browning a Valery M. Ortiz.

Bounce režije a scénář

Režie Bounce se zhostil tým, který vedli: Daisy von Scherler Mayer, známá svým dílem Halt & Catch Fire, Tamra Davis, známý svým dílem Dirk Gently's Holistic Detective Agency, Melanie Mayron, známá svým dílem Proč ženy zabíjí, Jonathan Frakes, známý svým dílem Star Trek VIII: První kontakt, Sanaa Hamri, známá svým dílem Rectify, Emile Levisetti, známý svým dílem Kravaťáci a Millicent Shelton, známá svým dílem Odbor městské zeleně. Scénář připravili: James LaRosa, který se podílel také na titulu Spyder Games, Ayanna Floyd, která se podílela také na titulu Hannibal a Judalina Neira, která se podílela také na titulu Daisy Jones & The Six.

Produkce, střih a hudba seriálu Bounce

Kamery na place řídili Dave Perkal, Christopher Baffa a Paul M. Sommers. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Melissa Kent, Luis Colina, Kevin Krasny a Fritz Feick. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořili Michael Corcoran a Eric Goldman.

Bounce: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Blair Levin. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měl na starosti Victor Del Castillo.