Tvůrci a herci seriálu Barbie a dotek kouzla

52%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Produkce


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Barbie a dotek kouzla

Snímek Barbie a dotek kouzla byl představen v roce 2023 a spadá do žánru/ů: Fantasy, Dětský, Animovaný, Rodinný, Série/Franchise.

Barbie a dotek kouzla - Herci a postavy

V hlavních rolích Barbie a dotek kouzla se představí: America Young jako Barbie Malibu (mluví), Tatiana Varria jako Barbie Brooklyn (mluví), Ritesh Rajan jako Ken (mluví), Eamon Brennan jako Trey Reardon (mluví) a Cristina Ulloa jako Teresa (mluví).

V dalších rolích uvidíte například: Lisa Fuson jako Margaret Roberts (mluví), Mela Lee jako Simone Roberts (mluví), Cassandra Morris jako Stacie Roberts (mluví), Dino Andrade, Tiana Camacho, Ariana George a Kathryn Cressida.

Barbie a dotek kouzla režije a scénář

Režie Barbie a dotek kouzla se zhostil tým, který vedli: Scott Pleydell-Pearce, známý svým dílem Plamínek a čtyřkoláci a Larry Anderson, známý svým dílem Dominion. Scénář připravili: Ann Knapp, který se podílel také na titulu Jak vycvičit draky: Závod na Hřeben a Margaret Dunlap, která se podílela také na titulu Temný krystal: Věk vzdoru.

Produkce, střih a hudba seriálu Barbie a dotek kouzla

Produkci Barbie a dotek kouzla zajistili Ann Knapp, Christopher Keenan a Janice Walker, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení.