Recenze filmu Můj kamarád tučňák

71%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
i
iDNES.cz
60%

Na rodinné novince kin Můj kamarád tučňák fascinují tři věci. Jean Reno v roli starého rybáře, vesměs živá, nikoli počítačová zvířata a reálný příběh v pozadí. Titulní hrdina za svým přítelem opravdu uplaval pět tisíc mil. Zdroj: https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/recenze-muj-kamarad-tucnak-jean-reno.A240809_095159_filmvideo_spm

Č
65%

Celkově je Můj kamarád tučňák film, který uspěje u mnoha generací diváků především díky svému kouzlu a upřímným emocím, které vyvolává. I když se nejedná o převratný film roku, nabízí hřejivý a vizuálně úžasný zážitek, který je ideální pro rodinný filmový večer. Příběh u vás pravděpodobně vyvolá úsměv, ale možná si i trošku nabrečíte do popcornu, takže stojí za zhlédnutí pro každého se slabostí pro zvířátka, kdo hledá dobrý příběh s nádechem dobrodružství a roztomilosti.

m
maomai
60%

Můj kamarád tučňák se nesnaží o hlubokomyslné drama. Snaží se oslovit a hlavně pobavit široké publikum, což se mu tak nějak daří.

L
Lidovky.cz

Režisér David Schurmann a scenáristky Kristen Lazarianová a Paulina Lagudi Ulrichová vytvořili svět plný laskavých lidí, kde se prokázaným dobrem zacelují i hluboké jizvy.