Psanci: Potrestání

65%
Psanci: Potrestání
Když přijde na bitky s kriminálníky, nemá komisař Ma sobě rovného. Ale ve chvíli, kdy se má policajt z drsné školy pustit do křížku s organizací provádějící sofistikované internetové švindly, musí povolat na pomoc odborníky na boj s kyberzločinem. Ale nebyl by to tvrdý jihokorejský akčňák, kdyby se nakonec veškeré virtuální neplechy nevyřešily pořádnou přestřelkou a krvavými souboji na pěsti či na nože. Série Psanci, točená se svou přímočarou, nekompromisní akcí, získala mnoho příznivců nejen v Koreji, kde se nový díl velmi rychle vyšplhal na příčku druhého nejúspěšnějšího filmu roku. (KVIFF)



Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
6
Již čtvrtý díl, populární korejské série, která jede na jistotu a přináší to, co fanoušci očekávají a nesnaží se nic zásadního měnit. Zůstává vynikající postava buldočího detektiva, který se tentokrát transformuje do korejského Equalizéra a pomáhá nebohé stařence pomstít se za smrt jejího syna. Ubyl humor, zůstaly vynikající bitky a tentokrát méně zajímavý příběh a zaporák.
Hanzo Bureshi
Hanzo Bureshi
3 059 bodů
8
Většinou když dnes vyjde nějaké pokračování, tak už stojí za prd. Jenomže u The Roundup to tak není, protože čtvrtý díl je opět super podívanou. Ano, byly tu už silnější díly, ale i tak se jedná o zábavnou záležitost. Vyšetřování se točí kolem kybernetiky, což zní krapet nezáživně, ale to je omyl. Dong-seok Ma i tak dá někomu na budku, a to několikrát. Dokonce řežby mezi gangy jsou neuvěřitelnou akcí. No a místnost pravdy? Ta tu taky nechybí! Úvod je naprosto vtipný, a hned se člověk zase vloží mezi policejní tým. Samotné vyšetřování je skvělé, a ke konci tu nechybí ani strategie. Ten random borec z minulých dílů tu také nechybí. Stále to má co nabídnout, sice se něco málo opakuje, ale aspoň trochu pod nějakou malou změnou. Záporák je celkem dobrý, jen se divím, jak ty rány takový hubeňour vydrží. Aktuálně nejlepší filmová série z Jižní Koreje. Mé hodnocení: 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
Beomjoedosi4 (více)
  • Jižní Korea Psanci: Potrestání
  • Jižní Korea Beomjoedosi4
  • Jižní Korea Fuerza bruta: Castigo
  • Jižní Korea The Roundup: Punishment
  • Jižní Korea Vây Hãm: Kẻ Trừng Phạt
  • Jižní Korea Криминальный город. Возмездие
  • Jižní Korea 犯罪都市4
  • Jižní Korea 犯罪都市:鐵拳清算
Země původu:
Jižní Korea
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Psanci: Potrestání