MacGruber

48%
MacGruber
Plakát traileru

Komedie o ztřeštěném tajném agentovi Willa Forteho, jehož nedostatek schopností a množství osobních problémů mu způsobují újmu - a i lidem okolo něj.




Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7
V mém blízkém kruhu přátel je MacGruber velmi oblíbený film. To jak si tahle parodie utahuje už z tak blbého seriálu MacGyver nás dokáže vždy zaručeně pobavit. Will Forte se na roli hňupa perfektně hodí a svou mimikou v obličeji kolikrát vyloudil takový ráz,že jedno oko nezůstalo suché. Humor,který provází celý film nesedne každému. Je totiž děsně trapný a vulgární. Pokud vám tohle vadí,tak si film ani nepouštějte. Je zde totiž plno takových scén viz. píchaní na hřbitově,odvedení pozornosti s celerem v zadku atd.... Prostě kvalitní rodinná podívaná.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Rozporuplná akční parodie, kde se dobré vtipy střídají s těmi trapnými a bohužel ve většině případů ty trapné přebývají. Je to docela škoda, protože občas se něco opravdu povede a Will Forte překvapivě roli zvládá velice dobře.
kunafix
kunafix
20 062 bodů
6
Hej já vim, hrozná čovina, ae znám miliony lidí, kterejm se to bude libit. Na prvnim mistě Kamil. Neřikám, že to bylo něco kdovíjak skvělyho, ale musim podotknout, že několikrát sem se zasmál, až sem se za kozy popadal (celer, nabídky na sex, samotnej sex, hlášky). Takže pokud máte chuť na nenáročnej filmek s příchutí několika nechuťáren, u kterýho nemusite moc přemejšlet, tak když jsem se v mládí rozhodoval, co budu dělat, tak tenhle film byla ta správná volba. PS: a neřek bych, že to byla vyloženě parodie na MacGyvera...

Dodatečné informace

Původní název:
MacGruber (více)
  • USA MacGruber
  • USA Chief Mac Gruber... en drasei
  • USA Corram que o Agente Voltou
  • USA Macgruber
  • USA MacGruber - Licença para Estragar
  • USA Super Mac
  • USA Супер МакГрубер
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
9,32 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné