Tekutý písek

75%
Tekutý písek

Bohatým předměstím Stockholmu otřese tragédie, která se odehrála ve škole. Z vraždy je obžalována zdánlivě vyrovnaná studentka.(Netflix Cz)





Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
Příběhem poutavé, ale na seriálovou podobu zbytečné. Vše podstatné by se v klidu vešlo do 100 minut a film by možná i vyzněl lépe.
Richard K
Richard K
8 429 bodů
6
Solidní TV prdukce, která poukazuje na toxický vztah mladých lidí, jenž vyústí v tragédii. Právě vztah Maji a Sebastiana patří k přednostem seriálu, což už nelze tvrdit o násilném činu, který částečně postrádá logiku (např, chybí forenzní vyšetření vypálených kulek aj.). Celá vězeňská část pak ztrácí na dramatičnosti i díky dlouhé stopáži jednotlivých epizod. Pár věcí je podáno zkratkovitě a jsou jen řečeny u soudu jako vliv médií na svědectví. A tým obhájců mi už nesednul vůbec, klidně to mohlo zůstat u jednoho. Ale jako varování nebo poučení, kam se může dostat "slepá láska" , nabídnutá story funguje dobře.
zapalik
zapalik
1 508 bodů
8
Moc zajímavý. Proto informace z médií o jakémkoli zločinu nemůže brát nikdo vážně. Až soudní líčení může ukázat pravdu. Vezměte si případ že zdravotní sestřičky, jak jí média zničila pověst,i když je nakonec nevinná. Nebo jak se snažili s chatrnými důkazy zničit Nečesaného.

Dodatečné informace

Původní název:
Störst av allt (více)
  • Švédsko Tekutý písek
  • Švédsko Störst av allt
  • Švédsko Quicksand
Premiéra v ČR:
5. 4. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
Švédsko
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch