Tvůrci a herci filmu Malá ryba

59%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Kostýmy


Masky


Výkonný producent


Produkce


Producent


II. režie

Vše o tvůrcích Malá ryba

Snímek Malá ryba byl představen v roce 2005 a spadá do žánru/ů: Drama, Gotický, Thriller.

Malá ryba - Herci a postavy

V hlavních rolích Malá ryba se představí: Cate Blanchett jako Tracy, Sam Neill jako The Jockey, Hugo Weaving jako Lionel, Martin Henderson jako Ray a Noni Hazlehurst jako Janelle.

V dalších rolích uvidíte například: Joel Tobeck jako Moss, Susie Porter jako Jenny, Dustin Nguyen jako Jonny, Lisa McCune jako Laura, Nina Liu jako Mai, Daniella Farinacci jako Donna a Linda Cropper jako Denise.

Malá ryba režije a scénář

Režie Malá ryba se zhostil tým, který vedl: Rowan Woods, známý svým dílem Spartakus. Scénář připravila: Jacquelin Perske, která se podílela také na titulu Tatér z Osvětimi.

Produkce, střih a hudba filmu Malá ryba

Produkci Malá ryba zajistili Richard Keddie, Vincent Sheehan a Liz Watts, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Danny Ruhlmann. Ve střižně se o editaci materiálu postarali Alexandre de Franceschi a John Scott. Zvuk měl na starosti Sam Petty. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Nathan Larson.

Malá ryba: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Melinda Doring. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Kirsten Veysey, Jan Zeigenbein, Adele Durno a Josephine Morrison-Jack.