Tvůrci a herci filmu Sirény

59%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Výtvarník


Kostýmy


Masky


Vedoucí produkce


Výprava-architekt


Produkce


Výkonný producent


Producent


Koproducent


II. režie


Asistent režie


Kaskadér


Vedoucí výpravy


Výprava


Pomocná kamera


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Sirény

Snímek Sirény byl představen v roce 1994 a spadá do žánru/ů: Drama, Nezávislý, Romantický, Komedie.

Sirény - Herci a postavy

V hlavních rolích Sirény se představí: Hugh Grant jako Anthony Campion, Tara Fitzgerald jako Estella Campion, Sam Neill jako Norman Lindsay, Elle Macpherson jako Sheela a Portia de Rossi jako Giddy.

V dalších rolích uvidíte například: Kate Fischer jako Pru, Pamela Rabe jako Rose Lindsay, Ben Mendelsohn jako Lewis, John Polson jako Tom, Mark Gerber jako Devlin, Julia Stone jako Jane a Ellie MacCarthy jako Honey.

Sirény režije a scénář

Režie Sirény se zhostil tým, který vedl: John Duigan, známý svým dílem Vietnam. Scénář připravil: John Duigan, který se podílel také na titulu Dirtwater Dynasty, The.

Produkce, střih a hudba filmu Sirény

Produkci Sirény zajistili Micheline Garant, Justin Ackerman, Sarah Radclyffe, Hans Brockmann, Robert Jones a Sue Milliken, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Geoff Burton. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Humphrey Dixon. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořila Rachel Portman.

Sirény: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Sirény figurují jako kaskadéři Randy Fife a Mireille Samson.

Sirény: Výprava

Výpravu zajišťoval Roger Ford, kostýmy vznikly podle návrhů Terry Ryan. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Noriko Watanabe a Jan Zeigenbein.