Tvůrci a herci filmu Midnight

78%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Zvuk


Kostýmy


Výprava-architekt


Výkonný producent


Producent


II. režie


Trikové snímky


Zvláštní efekty


Soundtrack

Vše o tvůrcích Midnight

Snímek Midnight byl představen v roce 1939 a spadá do žánru/ů: Romantický, Komedie.

Midnight - Herci a postavy

V hlavních rolích Midnight se představí: Claudette Colbert jako Eve Peabody, Don Ameche jako Tibor Czerny, John Barrymore jako Georges Flammarion, Francis Lederer jako Jacques Picot a Mary Astor jako Helene Flammarion.

V dalších rolích uvidíte například: Elaine Barrie jako Simone, Hedda Hopper jako Stephanie, Rex O'Malley jako Marcel, Monty Woolley jako The Judge, Armand Kaliz jako Lebon, Eugene Borden jako Porter (uncredited) a Paul Bryar jako Porter (uncredited).

Midnight režije a scénář

Režie Midnight se zhostil tým, který vedl: Mitchell Leisen, známý svým dílem The Twilight Zone. Scénář připravili: Billy Wilder, který se podílel také na titulu Někdo to rád horké, Charles Brackett, který se podílel také na titulu Sunset Boulevard, Edwin Justus Mayer, který se podílel také na titulu Být, či nebýt a Franz Schulz, který se podílel také na titulu Rozvod paní Ireny.

Produkce, střih a hudba filmu Midnight

Kamery na place řídili Charles Lang a Charles Jr. Lang. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Doane Harrison. Zvuk měli na starosti John Cope a Leo Shuken. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Friedrich Hollaender.

Midnight: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Irene .