Tvůrci a herci filmu Žena v betonu

61%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


Asistent režie


Trikové snímky


Zvláštní efekty


Speciální efekty


Vedoucí výpravy


Zvukové oddělení

Vše o tvůrcích Žena v betonu

Snímek Žena v betonu byl představen v roce 1968 a spadá do žánru/ů: Adaptace knižní, Krimi, Komedie.

Žena v betonu - Herci a postavy

V hlavních rolích Žena v betonu se představí: Frank Sinatra jako Tony Rome, soukromý detektiv, Pat Henry jako Rubin, policista a Tonyho přítel, Richard Conte jako poručík Dave Santini, Dan Blocker jako Waldo Gronsky, mohutný muž a Lainie Kazan jako Maria Barettová, tanečnice a spolubydlící Sandry.

V dalších rolích uvidíte například: Frank Raiter jako Danny Yale, majitel plážového gogo klubu, Raquel Welch jako Kit Forrestová, bohatá dědička, Pauly Dash jako McComb, Tonyho bookmaker, Martin Gabel jako Al Mungar, majitel heren, Steve Peck jako Paul Mungar, Alův syn, Alex Stevens jako Shev, zabiják a Peter Hock jako Frenchy, zabiják.

Žena v betonu režije a scénář

Režie Žena v betonu se zhostil tým, který vedl: Gordon Douglas, známý svým dílem The Little Rascals. Scénář připravili: Marvin H. Albert, který se podílel také na titulu Law and Jake Wade, The a Jack Guss, který se podílel také na titulu The Dick Van Dyke Show.

Produkce, střih a hudba filmu Žena v betonu

Produkci Žena v betonu zajistil Aaron Rosenberg, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Joseph F. Biroc. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Robert L. Simpson. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Hugo Montenegro.

Žena v betonu: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Moss Mabry. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Layne Britton, Ben Nye, Daniel C. Striepeke a Edith Lindon.