Tvůrci a herci filmu Tesserakt

46%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Námět


Kamera


Hudba


Střih


Produkce


Producent

Vše o tvůrcích Tesserakt

Snímek Tesserakt byl představen v roce 2003 a spadá do žánru/ů: Drama, Adaptace knižní, Krimi, Akční.

Tesserakt - Herci a postavy

V hlavních rolích Tesserakt se představí: Jonathan Rhys Meyers jako Sean, Saskia Reeves jako Rosa, Alexander Rendel jako Wit, Carlo Nanni jako Roy a Lena Christensen jako Lita.

V dalších rolích uvidíte například: Veradis Vinyarath jako Sia Toh, Tunpicha Simasathen jako Cat, Pitakpong Sillapasorn jako Hea Mah, Larkana Vatanawongsiree jako Fon, Somlee Phiboonpun jako Hoi, Nimponth Chaisirikul jako Hotel Owner a Chalempron Kaprat jako Tui.

Tesserakt režije a scénář

Režie Tesserakt se zhostil tým, který vedl: Oxide Chun Pang, známý svým dílem Sniper z Bangkoku. Scénář připravili: Oxide Chun Pang, který se podílel také na titulu Sniper z Bangkoku, Alex Garland, který se podílel také na titulu Sunshine a Patrick Neater, který se podílel také na titulu City of Tiny Lights.

Produkce, střih a hudba filmu Tesserakt

Produkci Tesserakt zajistili Soo-jun Bae a Naoki Kai, kteří dohlíželi na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil Decha Srimantra. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Oxide Chun Pang. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil James Iha.