Operace Kondor

72%
Operace Kondor
Plakát traileru

Není hlubší samoty, než je nedůvěra Mladý vývojář Joe Turner se kvůli svému softwaru ocitne uprostřed konspirace, která zabije všechny jeho spolupracovníky. Dostane se do hledáčku teroristů, jejichž napojení a úmysly navíc nejsou zcela známé. Jisté ale je, že jsou vybaveni biologickou zbraní. (TV program)





Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
6
Nová verze klasického špionážního thrilleru 3 dny Kondora, přináší aktuální pohled na daný příběh, ale chybí mu svižnější tempo, které by si daný typ seriálu zasloužil
Richard K
Richard K
8 439 bodů
6
Hodnocení obou sérií dohromady.
RedRose
5 159 bodů
8
Neřekl bych od třetího dílu, jako většina tady, ale od poloviny se to sunulo z kopce dolů, a poslední dva (obzvlášť ten poslední), jsou doslova děsné! Původní záměr, zápletka, zpracování i herci jsou moc fajn a dost to připomíná ve stejném roce nasazeného Jacka Ryana. Ale co není vůbec fajn, je ten scénář a samotný (otevřený) konec celé té finální frašky! Opravdu, do cca osmého dílů je to lehký nadprůměr, ale ten konec se nedá zkousnout a to že si hlavní vražedkyně odešla středem, to jen podtrhlo! 1 série 71% (poslední dva díly by ale měly mít pod 50%)

Dodatečné informace

Původní název:
Condor (více)
  • USA Operace Kondor
  • USA Condor
  • USA 3 Days of the Condor
  • USA Three Days of the Condor
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné