Tvůrci a herci filmu Posedlost

48%

Obsazení, herci a tvůrci

Všichni tvůrci

Hraje


Režie


Scénář


Kamera


Hudba


Střih


Kostýmy


Masky


Výprava-architekt


Produkce


Producent


Koproducent


II. režie


Kaskadér

Vše o tvůrcích Posedlost

Snímek Posedlost byl představen v roce 1998 a spadá do žánru/ů: Nezávislý, Thriller.

Posedlost - Herci a postavy

V hlavních rolích Posedlost se představí: Shanna Reed jako Dr. Lindsay Roland, Tracy Nelson jako Beth Needham, Mary Crosby jako Nikki Rogers, Cyndi Pass jako Marge Hampton a Eve Sigall jako Mama.

V dalších rolích uvidíte například: Howard S. Miller jako Lee Dixon, Christopher Kriesa jako Mr. Brill, Zack Hopkins jako Matt Roland, Luisa Leschin jako Consuela, Rance Howard jako Hank, Jean Speegle Howard jako Olivia a Brad Sherwood jako Andy Saden.

Posedlost režije a scénář

Režie Posedlost se zhostil tým, který vedl: Robert Malenfant, známý svým dílem Little Men. Scénář připravili: Mark Bomback, který se podílel také na titulu Defending Jacob a Frank Rehwaldt, který se podílel také na titulu Probuzená smrt.

Produkce, střih a hudba filmu Posedlost

Produkci Posedlost zajistil Ashley R. Friedman, který dohlížel na všechny aspekty natáčení. Kamery na place řídil M. David Mullen. Ve střižně se o editaci materiálu postaral Julian Semilian. Hudbu, která prohlubuje atmosféru snímku, vytvořil Kubilay Uner.

Posedlost: Kaskadéři

V nebezpečných a akčních scénách v Posedlost figuruje jako kaskadér Kurt Bryant.

Posedlost: Výprava

Kostýmy vznikly podle návrhů Nanette M. Acosta. Celkový vzhled herců pak doplnil make-up, který měli na starosti Lori Ann Baker a Susan Reiner.