Zombies: Den-D přichází

46%
Zombies: Den-D přichází
Zombies: Den-D přichází

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)




Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Tak tedy nevím. Možná jsem ze staré školy, ale jsem odjakživa zvyklý na to že mrtvoly se plazí. To že skáčou a běhají jako ''o život'' mi připadá že jsou živí až moc. A co to plazení se po stropě? To snad už neé. Člověk se trochu i pobaví. Jinak efekty dobré. Masky super.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 369 bodů
4
Sice velmi svižný, nicméně blbě sestříhaný remake, jehož veškerý potenciál je utopen jak ve špatné gradaci, tak v nulové absenci pamětihodných scén/dialogů/charakterů. Žánrové harcovníky potěší pěkné gore efekty a vděčné zombie propriety, ale chybí tomu patřičná atmosféra a potřebná syrovost. Snaha o „další“ oživění zombíků prostřednictvím obřích skoků a schopnosti lézt po stěně/stropě působí komicky a i když se příběh odehrává na ploše celého města, působí neuvěřitelně kulisně. Nová verze Day of the Dead je zajímavá maximálně tím, že Mena Suvari hraje vojandu… ale to na vyhonění (nejen) hodnocení opravdu nestačí.
Janíček
Janíček
6 428 bodů
4
Som už unavený z tohto žánru..Všetko na jedno kopyto.. Zlata éra ZOMBIES hororov skončila v 80tych rokoch.. Vynimkou je Rodriguezová PLANET TERROR..Inak som nevidel žiadny dobry Zombiee horor už roky..

Dodatečné informace

Původní název:
Day of the Dead (více)
  • USA Zombies: Den-D přichází
  • USA Day of the Dead
  • USA Day of the Dead: The Need to Feed
  • USA Dia dos Mortos
  • USA I mera ton zontanon nekron
  • USA Le Jour des morts
  • USA Zombies: Deň-D prichádza
Země původu:
USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Čeština:
Zombies: Den-D přichází je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné