Barry

80%
Barry
Černá komedie Barry v hlavní roli s Billem Haderem pojednává o deprimovaném, podřadném nájemném zabijákovi ze Středozápadu (Hader v titulní roli), který během své vražedné mise v Los Angeles zcela propadne herectví. Fuches, který zařizuje Barryho zakázky, jej „pronajme“ velmi brutální čečenské mafii z Los Angeles, v jejímž čele stojí Goran Pazar a jeho pravá ruka NoHo Hank. Barryho “terčem” je začínající herec, který má poměr s Pazarovou manželkou. Barry sleduje svou oběť na lekci herectví, kterou vede oblíbený učitel a guru Gene Cousineau, kde je okamžitě okouzlen skupinkou herců - a především Sally. Barry chce mezi těmito nadějnými talenty začít nový život, ale jeho zločinecká minulost ho drží ve svých spárech. Dokáže najít mezi oběma světy rovnováhu? (HBO Europe)




Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
8
Zábavný a originální seriál o nájemném vrahovi, který se zamiluje do amatérského herectví. Díky krátké stopáži jednotlivých dílu, příjemně odsýpající a hlavně perfektně zahrané, skvěle zahrané a mnohokrát překvapivě vypointované. Životní projekt Billa Hadera, který si to dává před kamerou, za ní i ve scénáři.
Atchyroz
3 458 bodů
9
90% - Barry je hodně netradiční seriál, který sází na svůj hodně absurdní děj, prošpikovaný černým humorem, který prostě baví od začátku do konce. Bill Hader si svou roli Barryho vysloveně užívá a dalo by se říci, že tady velmi dobře a vtipně paroduje Dextera. Pozadu nejsou ani ostatní postavy a každá z nich má svůj prostor a vtipnou vložku. Seriál dokáže i hodně překvapit a překypuje množstvím opravdu "Wtf" momentů, kterým se nejde nesmát, což je povedený účel. Seriál má hodně fajn svěží tempo, uteče jako voda a nenudí. Z dosavadních dvou sezón musím vyzdvihnout hlavně tu druhou, která šla ještě o level výš než první řada a nastavila láťku hodně vysoko s otevřeným koncem, který nechává velká očekávání pro blížící se třetí sérii. Zmínit musím hlavně pátou epizodu druhé série, která mě svou úplnou absurditou, humorem a šílenými momenty dostala do kolen. Tohle bylo sakra zábavné. Určitě hajp na další sezónu.
Hanzo Bureshi
Hanzo Bureshi
3 059 bodů
10
"Oh Wow." Barry je seriál, který mi ukázal, že Bill Hader je naprostý bůh, skvělý herec, scénárista a výborný režisér. Tahle show prostě neměla chybu. Co je na tomto seriálu výjimečného je to, že malá a prostá maličkost mě vždy dokázala rozesmát a odrovnat. Třeba u Fuchese v jedné scéně hrála jen nějaká hudba, která k jeho charakteru vůbec nepasovala, a smích byl na světě, a takových dobrých blbostí tam je opravdu dost. Občas tu byly jen upovídané epizody, ale i ty měly něco do sebe. Každá postava byla geniální, akce byla vtipná a špičková a dost překvapující, humor byl opravdu skvělý. Každá série má svůj styl a odlišný směr, zvlášť to depresivní finále. Někdy se to už může zdát překombinované a některé situace opakované, ale ještě to ujde. Je to naprosto VÝBORNÝ A GENIÁLNÍ. Mé hodnocení: 9/10

Dodatečné informace

Původní název:
Barry (více)
  • USA Barry
  • USA Бари
  • USA Барри
  • USA Баррі
Premiéra v ČR:
26. 3. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Čeština:
Barry je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch