Brooklyn 99

85%
Brooklyn 99

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy.





Recenze: Brooklyn 99

Kinobox.cz
60%

Narozdíl od Kanclu je to nicméně ryzí sitcom (ač mu chybí umělý smích), jehož postavy nemají absolutně nic společného s realitou (totéž platí pro policejní práci). Kultovka z Brooklyn Nine-Nine nekouká, ale pilot to dotáhl na oddechovku za 60%.


Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
8.5
Vynikající krimi/komediální seriál,kterých se na televizní obrazovce moc neobjevuje. Tahounem Brooklynu je pro mne Andy Samberg,který má neskutečný komediální talent(stačí se podívat na jeho další projekty)a každá jeho scéna mne dokáže pobavit. Vždy to sice není 100% podívaná,ale jako celku se to dá lehce odpustit.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
6
Po dvou dílech za 3. Pilot byl celkem fain, ale druhý díl jsem celkem odzíval. Dám tomu rozhodně ještě šanci (max 2 díly) ale zatím to na nějakou sitcomovou pecku fakt nevypadá. 5.5/10
Spooner
Spooner
15 806 bodů
8
Po 11 dílech:: Jeden z nejnadějnějších a nejoriginálnějších sitcomů posledních let. Malinko ulítlý humor sice rozhodně nesedne každému, pokud se ale po pár epizodách naladíte s tímto šíleným týmem na správnou vlnu, tak vás začne odměňovat jednou vtipnou situací za druhou. Tvůrci navíc místy chytře využívají policejní klišé a ani hereckému obsazení v čele se sympaťákem Andy Sambergem, Andrem "mám za každé situace kamenný ksicht" Braugherem či ze řetězu utrženým Terry Crewsem se nedá prakticky nic vytknout. Zlaté Glóby jsou zkrátka prozatím hodně zasloužené, podobný svěží vítr již televizní komedie potřebovaly hodně dlouho. 80%

Dodatečné informace

Původní název:
Brooklyn Nine-Nine (více)
  • USA Brooklyn 99
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch