Recenze Top Gear

88%

Komentáře a recenze 23

Dle počtu bodů
Lubor68
Lubor68
4 606 bodů
10
ABSOLUTNÍ ŠPIČKA MOTORISTICKÝCH POŘADŮ.. SKVĚLÉ OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE !!!! V hlavních rolích : Jeremy Clarkson,Richard Hammond,James May a bytost z jiné planety Stig . Jen upozorňuji ,že kdo vlastní UPC a měl k dispozici kanál BBC Prime,byl schopen sledovat probíhající reprízy 4 série. Běželo po dvou dílech od 9:00 do 11:00 h každou sobotu ,(leden 2008). Občas i s funkčnímy titulky....... Jamie Oliver tu uvedený je jeden z mnoha hostů okénka Hvězda v levném autě (Celebrity Laps)... ne ten kdo je hlavní ......... OD 1.4.2009 BUDE UVÁDĚNO NA NOVÉ TV COOL !!!!! Tedy,,obnovený,, TOP GEAR.. 1 SERIE Z ROKU 2002 ! NÁVNADY : http://www.bbc.co.uk/topgear/videos/
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Skvělý pořad o autech, který pobaví i ženskou...
Adrai86
Adrai86
4 294 bodů
10
TOP10 ... Auta miluju odmalička a o TG jsem se poprvé doslechl/dočetl před několika lety - "docela populární" auto-pořad z GB. A to mě nijak nepřesvědčovalo k tomu pídit se víc - nemusím moc anglickej humor, titulky nikde nebyly a mě bohatě stačil primáckej Autosalon. Pak přišel COOL a bylo načase vše změnit ... první "novodobá" řada zklamání - nic moc ;( Druhá řada - druhá šance? Nastoupil "Kapitán šnek" a všechno bylo jinak - dle mě milník celýho pořadu. Dnes neuvěřitelná sledovanost po celým světě, několik národních odnoží, úžasné speciály, humor, moderátoři, auta, Stig a jeho bratranci, naschvály, nápady, úkoly, trať, pes, Gembon, celebrity, Liana... skutečně jeden z nejlepších pořadů jaký kdy vznikly a který navíc dokáže k obrazovkám přitáhnout i lidi co se o auta ani ve snu nezajímaj. Sezóna od sezóny lepší ... a neskutečně rád se teď dívám na starý díly ;)
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
8.5
Skvely porad, jemuz dodava smrnc moderatorske trio Clarkson, Hammond a May..jejich spickovani, soutezivost a plneni ruznych silenych ukolu a situaci se snad nikdy neokouka (nejvic u mne vede dil, kdy meli stavet most pres reku "kwai" a nasledne po nem prejet auty)...ruzne se obmenujici hoste jsou milym zpestrenim...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9.5
Máte rádi auta??? Pokud ano není co řešit, tohle je pořad pro vás. Dozvíte se co chcete, zábava chybět nebude, jen je škoda, že teď už to není to co bývalo. Po tom co vyhodili Jeremiho, jsem s Top Gearem skončil. Ten novej se mi vážně nelíbí, ani nevědi koho vyhodili!
Profilová fotka
Uživatel
3 208 bodů
8
Některé díly se mi moc nezamlouvaly, avšak většina speciálů jsou perfektí... Díky slabým momentům a faktu, že mě auta natolik nezajímají, snižuji hodnocení...
výfuk
výfuk
2 975 bodů
10
Pořad plný aut a především humoru, který pořadu dodává velmi úžasný podtext. Ty výzvy, ten humor, ty auta, ten Clarkson... já se byvím každou epizodou a nikdy mě toto nepřestane bavit!
katewatso
katewatso
2 410 bodů
10
Top gear přišel na kloub jednomu problému,kterému čelí ženy s muži po celé věky,kdy se muži rozhodli koukat na automobilové pořady. Top gear je zábavný. I jako holka,jejíž největší zájem o fungování auta skončil při úspěšném složení technické zkoušky autoškoly,si nenechám ujít, pokud možno, ani jeden díl. Trojice sympatických čtyřicátníků a záhadný Stig předvádí show, během které si muži úkojí své automobilové chutě a ženy se dobře pobaví,což nalijme si čistého vína, se nevidí často.
Miller
Miller
2 220 bodů
10
Monty Python o autech
KiritoSenpai
KiritoSenpai
1 913 bodů
10
V tomto seriálu o autech to není jako v ostatních. Ostatně, ty různé testy Jeremyho nebo Richarda jsou více než povedené (narážím třeba na karavan vlastní výroby). Prostě vtipné, zajímavé a pro fanoušky rychlých aut srdce trhající.