Pod kupolí

61%
Pod kupolí
Kultový seriál z dielne Stevena Spielberga a Stephena Kinga prichádza na Slovensko! Chester´s Mill bolo ešte donedávna obyčajné, ale veľmi príjemné mestečko. Všetko sa zmenilo v okamihu, keď ho od zvyšku sveta odreže obrovská, nezničiteľná, priesvitná kupola. Obyvatelia mesta stratia akýkoľvek kontakt so zvyškom sveta – žiadny internet, žiadny signál pre mobily, nič, len veľmi slabý rádiový signál. Ľudia sa zo dňa na deň musia naučiť ako prežiť v malom svete, kde sa pomaly míňajú zásoby, ale napätie medzi obyvateľmi dramaticky narastá. Na vonkajšej strane kupoly sa zhromažďujú všadeprítomní novinári a armáda, ktorá sa snaží dostať dnu. V tom istom čase sa skupinka ľudí v Chester´s Mill snaží zistiť, odkiaľ sa tam kupola objavila a kedy (alebo či vôbec) niekedy zmizne. (TV Dajto)




hanys_
hanys_
18 781 bodů
8
Pilot rozhodně zaujal. Teď je jen otázka, jak se to bude vyvíjet dál, protože zatím to tvůrci mají na všech frontách (dějových líniích) rozjeté hodně zajímavě. Po S01 7/10.
Spooner
Spooner
15 856 bodů
6
Knihu jsem sice nečetl, ale podle nadšených ohlasů si asi takhle nějak představuji zbabranou adaptaci. K čemu je nápaditá premisa a nastolování rádoby záhadných otázek ala Ztraceni, když hned od druhé epizody (!!) nastupuje nudná nepodstatná vata a nezajímavé postavy se zde nechovají často moc logicky? To už vás pak žádná tajemství a prima nápad nezachrání. Obzvláště ne v tak nudném a rutinním hávu. Dokoukají jen ti nejsilnější.50%
Richard K
Richard K
8 439 bodů
6
První série má všechny atributy kvalitní TV zábavy, byť své mouchy má. Další série už je jen nastavovaná kaše.

Dodatečné informace

Původní název:
Under the Dome (více)
  • USA Pod kupolí
  • USA Under the Dome
  • USA Pod kupolou
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné