Pod černou vlajkou

80%
Pod černou vlajkou
Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr kapitán Flint přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… Televizní seriál přináší napínavou a temnou pirátskou ságu. Vyniká svou autentičností a realistickým zobrazením života pirátů, včetně jejich vnitřních konfliktů a bojů o moc.




Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
Výpravný seriál, který má zajímavé postavy ale v mých očích se materiál vyčerpal už v půlce první série a nedokázal jsem si představit, že bych s tím měl strávit několik dalších desítek hodin. Hodnoceno na základě série a půl.
Spooner
Spooner
15 874 bodů
6
Pilot: Hou, hou, ho..ly shit! Neil Marshall a Michael Bay se s tím v úvodu očekávaného kousku rozhodně nepářou a přicházejí s hutnou pirátskou atmosférou, v níž krev a rum potečou proudem a ještě se nám přitom ukážou nějaké ty kozy. Zápletka zatím navíc vypadá zajímavě, charaktery jsou řádně drsné a charismatický Toby Stephens si to zatím krade bez problémů pro sebe. Menší problém mám jen s ženskými postavami, jejichž rádoby drsnost působí místy až nechtěně směšně. Jinak ale hodně velká spokojenost. Update: Po čtyřech dílech jde ale kvalita rapidně dolů každým dílem a atmosféra pilotu Neila Marshalla je pryč. Čím dál debilnější postavy zde vlastně jen kují pikle tim nejnudnějším způsobem a v každé druhé scéně mnohdy popírají své předchozí jednání. Dál už pro své vlastní dobro a pro zachování dobrého pocitu z pilotu raději sledovat nebudu.
celticek
celticek
5 916 bodů
6
Přestal jsem to sledovat před koncem 3.série. Strašná nuda, nezvedl to ani Modrovous.

Dodatečné informace

Původní název:
Black Sails (více)
  • Jihoafrická republika Pod černou vlajkou
  • Jihoafrická republika Black Sails
Premiéra v ČR:
28. 8. 2024
Distributor:
Canal+
Země původu:
Jihoafrická republika, USA
Přístupnost:
15+
Knižní předloha:

Podobné


Powered byJustWatch