Shameless

86%
Shameless

Seznamte se s rodinou Franka Gallaghera. Frank je otcem 6 dětí a je to alkoholik. Matka jim utekla už dávno a všichni sourozenci se snaží protlouct životem, jak jen nejlépe dovedou. Krádeže, podvody, alkohol, drogy a sex nejsou v téhle rodině tabu.





ZkuKol
12 300 bodů
8
Příjemně nespoutané, s originálem nemohu srovnávat, ale Macy konečně změnil charakter a Emmy dokázala, že ja fakt kus co utáhne celou show. Humor tu jede od pousmátí po hlasitý řehot a kdyby se občas zvýšilo tampo nebude to mít chybu!... 80%
Lubor68
Lubor68
4 606 bodů
10
Když se před dávnými časy (2015) na slovenské soukromé tv Markíza , potažmo TV Doma objevil tento seriál z prostředí disfunkční rodiny Gallagherů žijících v jižní části Chigaca v jejímž čele stojí jako otec nepracující ochlasta Frank Gallagher ( neskutečný William H. Macy) všimnula si toho asi jen malá skupina nadšených slovenských diváků. Když pak ze Slovenska po 4 sezonách seriál zmizel a už se nikdy nevrátil, úspěšně při tom nepochopitelně minul českou kotlinu byla snaha hledat na netu naplněna . Titulky od nadšenců ukazovali , že přeci jen si někdo tohoto rodícího se fenoménu povšimnul. Jaké překvapení se dostavilo, když na české streamovací hřiště vtrhnul další hráč. HBO. Větší šok byl, když jsem zjistil, že celý seriál, který mezitím v USA v roce 2020 skončil svou 11 sezonou byl kompletně v roce 2022 touto službou nadabován do českého jazyka a přiznám, že vůbec ne špatně !! Proto komu tohle ještě uniklo a nadále uniká, neváhejte ani na moment a využijte datové toky svého internetu na plno. Připravte se na pořádnou jízdu. Spoilerovat u Hříšníků ani nelze . Je to jen na vás. Tento pohled na USA je ve všech ohledech jiný, než jste doposud viděli a čekali. Nenechá vás vydechnout. Jedenáct sezon vysílaný Ameriku nešetřící seriál se dočkal i své britské verze.
PanMartin
PanMartin
4 418 bodů
10
Velice kvalitní seriál na 4 hvězdy. Avšak obsazení Emmy Rossum nám tady zajišťuje tu pátou. Stabilní zábava a pěkný holky? Beru!

Dodatečné informace

Původní název:
Shameless (více)
  • USA Shameless
  • USA Hříšníci
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Shameless je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch