Recenze seriálu Dům loutek

59%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Spooner
Spooner
15 816 bodů
8
Joss Whedon už má za sebou sice lepší kousky, i tak se ale jedná o velmi zajímavý seriál. Prvních pár dílů jsem byl sice trochu rozpačity, ale od nějakého šestého dílu se to pořádně rozjelo a Whedon svůj slibnej námět vytěžil celkem slušně. Eliza Dushku má sice v pár dílech docela rezervy a každou tu postavu zahrát nedokáže, ale na nervy mi překvapivě nelezla. Navíc tu jsou,jak je Whedona zvykem, výborné vedlejší postavy, které se mnohdy pořádně projeví až ke konci. A zmínit si zaslouží také rolička Alana Tudyka, který si to vyloženě užívá. Celkově asi jeden z nejzajímavějších nových seriálů sezóny 08/09 a doufám, že Jossovi vydrželo ještě hodně trumfů do další série.
Wally007
Wally007
9 501 bodů
6
Nic extra...nesympatičtí hrdinové a docela slabá celá první série...až jsem se divil, že jsem se rozhodl zkouknout i tu druhou a nutno říct, že mnohem lepší a zajímavější. Troufl bych si tvrdit, že posledních cca 5 dílů druhé série mělo nadprůměrnou kvalitu...ale ten zbytek a nudná E. Dushku v hlavní roli...
Dregic
2 194 bodů
10
1. série 95% 2. série 100%
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8.5
Velice povedený nekonvenční seriál u kterého je vidět promyšlenost každého detailu.
Angelus
Angelus
1 015 bodů
9
Dollhouse je velice zajímaví seriál který by si zasloužil jistě více než jen dvě série ale jak to tak bývá stanice FOX, se opět projevila jako vždy, když na její stanici vznikne něco nekonvenčního co většinoví, řadoví divák nedokáže ocenit. Což je veliká škoda.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9
Šílený! Nevím jak popsat lépe tento seriál. Ve všem co se tam děje je šílený. Nejhorší na tom je, že by to snad i mohlo jednou fungovat. Seriál překvapoval naprosto každým dílem a dokonce někdy i každou minutou. Je neskutečná škoda, že musel skončit po druhé sérii. Přesto VELICE děkuji autorům za ukončení seriálu. Toho si velice vážím a mohu jen doporučit. Jen u něj moc nepřemýšlejte - začne vás bolet hlava. Skvělé obsazení herců z různých jiných seriálu potěšila mě krom Eliza Dushku, např. Amy Acker aj.