90210: Nová generace

46%
90210: Nová generace

Stará adresa - West Beverly Hills, čtvrť boháčů v Los Angeles - jen starou partů studentů vystřídala nová generace se svými láskami a svými problémy. Vše se točí (znovu) kolem nových přistěhovalců: Walshovy vystřídali Wilsonovi se svými dětmi Annie a Dixonem, kteří nastupují na "tu" střední školu, kterou známe z dřívějška.
Ze "staré sestavy" se v seriálu znovu objevuje Kelly Taylorová (Jennifer Garth) jako školní poradkyně a Brenda Walshová (Shannen Doherty); jako třicátnice si se sebou občas stále nevědí rady.





Spooner
Spooner
15 849 bodů
4
Hodnocení po 7 dílech: Jedna z televizních klasik (ano, je to tak, ať chceme nebo ne) se pokouší o návrat a není to návrat dvakrát povedený. Jasně, každej ví, že ani originál nebyl žádná sláva, ale máme na něj asi každý trochu nostalgickou vzpomínku. Nové 90210 je ale jiné, je to totiž ještě hloupější. Zápletky jsou hloupé,naivní a už stokrát viděné a celé je to vlastně o ničem, i když sem tam se nějaký ten náznak dobrého nápadu objeví. Postavy a herci jsou ale většinou otřesní. To, že vypadaj jak z nejnovějšího Bravíčka jsem ještě čekal, ale trochu toho nadání pobrat mohli. Hlavní hrdinka je čím dál otravnější s těma svýma dvěma výrazama, její brácha je nevýraznej, další holka je rozmazlená fiflena a další protivná feťačka. Moc vřelej vztah si k nim prostě nevybudujete. Jenom Jessica Stroup je hezká a i fajn hraje a ten učitel je taky docela sympaťák. Jediný co to teda kromě těchto dvou zachraňuje jsou vedlejší roličky Kelly a Brendy ( a na moment i Nata) a soundtrack, kterej má v sobě všechny songy, který se zrovna hrajou. Suma sumárum je to naivní, hloupá pohádka o životě pro puberťačky, na kterej se ovšem ze zvrhlej důvodů ještě pořád koukám, protože se tý blbosti někdy rád ze srdce zasměju. Víc jak jednu sezónu ale nedám.
Matli
Matli
8 300 bodů
2
Ach bože............stačí pár minut!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Né tak špatný jak se může zdát. Ale pořád špatný.

Dodatečné informace

Původní název:
90210 (více)
  • USA 90210: Nová generace
  • USA 90210
  • USA 90210: Nová generácia
  • USA Beverly Hills, 90210: The Next Generation
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné